Фітнес після 40: У прекрасній формі в будь-якому віці 46549

Паперова книга
46549
Фітнес після 40: У прекрасній формі в будь-якому віці - фото 1
344430 ₴
Купити

Все про “Фітнес після 40: У прекрасній формі в будь-якому віці”

Від видавця

Про що книга «Фітнес після 40: У прекрасній формі в будь-якому віці»

Автори книги розповідають, як залишатися в прекрасній фізичній формі після 40, 50, 60 років і навіть у більш зрілому віці. Вонда Райт і Рут Вінтер знайомлять нас з 6-тижневої програми підвищення активності «у наступні 40». «Фітнес після 40» — справжнє джерело корисних знань та порад тим, хто прагне підтримувати себе у формі: з чого почати, яку екіпіровку, з якою інтенсивністю тренуватися і де, які важливі дрібниці передбачити, як не травмувати себе по недосвідченості, як займатися, якщо є проблеми зі здоров'ям, як правильно доглядати за своїм тілом, бути в хорошому настрої і вести активний спосіб життя круглий рік. 

Чому книга гідна прочитання
  • Це справжнє керівництво до дії для всіх, хто досяг 40-річного рубежу, але не передумав залишатися у відмінній фізичній формі або вирішив її знайти. Величезний досвід одного з авторів (д-ра Райт) в області тренувань і спостереження вікових професійних спортсменів допоміг створити чітке і ненудне посібник для цих цілей.
  • Всі рекомендації, поради, підказки та плани тренувань дуже прості і зрозумілі, займатися за авторською методикою не складає труднощів навіть при відсутності фізичної підготовки. У книзі багато ілюстрацій, що допомагають правильно виконувати вправи.
  • Цікаві мотивуючі історії про людей зрілого та похилого віку, успішно займаються спортом, взяті з життя. У всіх нас є недоліки і проблеми різного роду. Автори розповідають, як з ними справлялися реальні люди.
  • М'який гумор авторів, їх розуміння проблем цільової аудиторії і щира манера викладу роблять читання цієї полезнейшей книги надзвичайно приємним заняттям.
Для кого ця книга

Для читачів старше 40 років, які хочуть добре виглядати, бути у відмінній фізичній формі і чудово себе почувати. 

Хто автори

Доктор Вонда Райт — хірург-ортопед, лектор, письменник і всесвітньо визнаний авторитет в області активного старіння. Спеціалізується на спортивній медицині. Її новаторські дослідження в галузі спорту і старіння опорно-рухового апарату докорінно змінюють наше сприйняття старіння. Крім своєї хірургічної практики, доктор Райт регулярно виступає в національних ТВ-шоу, включаючи The Dr. Oz Show, The Doctors і ABC News. Її часто цитують такі видання, як Wall Street Journal, New York Times, USA Today та U. S. News & World Report; Maxim, Prevention, Fitness, More, runner's World, Best Life і Arthritis Today; численні мережні інформаційні ресурси.

Рут Вінтер — автор наукових публікацій, написала кілька сотень журнальних статей 37 популярних книг про здоров'я. Лауреат багатьох премій, включаючи Career Achievement Award від Американського товариства журналістів і авторів (ASJA), Article Writing Award від Американської асоціації лікарів-письменників, Service Award від Національної асоціації популяризаторів науки і Golden Triangle Award від Американської академії дерматології. Публікувалася в журналах woman's Day, Family Circle, Good Housekeeping та ін. Колишній науковий редактор журналу Star-Ledger (Нью-Джерсі) і оглядач газети Los Angeles Times. Рут пише про досягнення науки дуже зрозуміло і захоплююче.

Анотація

Фітнес після 40: У прекрасній формі в будь-якому віці

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Олександр Горяїнов: ЛЕГЕНДА №29
77664
Юрий КоротунГалич Виктор Анатольевич
350 ₴
Дело в теле
153244
Ксения Литвинова
319 ₴350 ₴
Діло в тілі. Дорослим дівчатам присвячується
198874
Ксенія Літвінова
319 ₴350 ₴
Чудовий світ більярду
121243
Роберт Бирн
410 ₴
3 комплекси вправ
121252
Сергей Коновалов
410 ₴
Играем в йогу утром. Легко просыпаемся
139766
Лорена Паджалунга
328 ₴410 ₴
Книга зожника. Физкультура, питание и здравый смысл
128783
Максим КудеровЮлия КудероваАлександр Максименко
416 ₴520 ₴
Ідеальне тіло за 20 хвилин
36871
Бретт Хебел
530 ₴