Акрил для початківців. Як шукати сюжет, створювати композицію, працювати з кольором і багато іншого 78181

Паперова книга
78181
Акрил для початківців. Як шукати сюжет, створювати композицію, працювати з кольором і багато іншого - фото 1
650
3 людини
Купити

Все про “Акрил для початківців. Як шукати сюжет, створювати композицію, працювати з кольором і багато іншого”

Від видавця

Про книги

14 днів — 14 картин? Дітмар Штіллер так і робить: у своєму онлайн-блозі він показує нову картину кожен день — і тепер його метод використовує школа малювання! Ви будете працювати з акриловими фарбами протягом двох тижнів. Крок за кроком — кожен день нова картина. Запропоновані сюжети припадуть до смаку як новачкам, так і досвідченим художникам: допоможуть поглибити техніку або потренуватися. Це інтенсивний курс для любителів акрилу, який розкриє прийоми і способи побудови зображення і багато іншого.

Від автора:

Дорогі читачі, мені важко зараз в це повірити, але колись майстерня була неживим місцем в моєму будинку. Я даремно витрачав час у пошуках відповідних сюжетів для художньої творчості, регулярно купував фарби, інструменти та книги по мистецтву. Але щоб приступити до нової картини, мені доводилося долати себе. На дорисовку картин йшли тижні. Хоча процес малювання і приносив мені задоволення, я був незадоволений результатами і не помічав прогресу. Під час відпустки в Канаді в серпні 2011 року я познайомився з рухом «Кожен день по малюнку» і відразу ж загорівся їх ідеєю. Учасники руху малюють по одній картині в день, а потім виставляють їх на загальний огляд в онлайн-галереї, де роботи можна оцінити і навіть придбати. Якраз те, чого мені не вистачало! Нова мотивація! Нова мета! Я назвав свій проект «За Штиллеру в день — 100 днів/100 картин». З тих пір пройшло більше п'яти років. За цей час я створив майже дві тисячі картин. Результатом проекту стали численні виставки. Проект привернув суспільний інтерес, допоміг мені обзавестися новими знайомствами. Я провів серію семінарів в Німеччині на тему щоденного малювання і написав книгу, яку ви тримаєте в руках.

Можливість малювати кожен день наповнює моє життя сенсом і робить мене щасливішим. Мені хотілося б розділити з вами це відчуття. 14 робіт, представлених у книзі, — це найпопулярніші сюжети для щоденного малювання: натюрморт, пейзаж, тварини, міські види... В покрокових інструкціях я пояснюю, як швидко і ефективно писати. На жаль, таємного рецепту успіху не існує, але я з задоволенням розкрию важливі складові техніки швидкого, професійного і захоплюючого малювання. Застосовуйте ці правила, поради і навіть трюки. Будьте сміливими і здивуйте себе! Пам'ятайте: ніхто не ідеальний. Не бійтеся помилятися. У акрилового живопису легко виправити і маленькі, і великі огріхи. Проявіть спонтанність, інтуїцію і пристрасть.

У процесі малювання найголовніше — це задоволення!

Для кого ця книга:

Для всіх, хто тільки починає вчитися малювати

Про автора

Дітмар Штіллер — художник і дизайнер. Вивчав дизайн у вищій школі прикладних наук міста Ахена, Німеччина. У серпні 2011 року він організував свій мистецький проект «По Штиллеру кожен день». Спочатку задуманий як віддушина, проект швидко наповнився новим життєвим сенсом. Відтоді художник щодня створює невеликі картини, які він виставляє на своїй сторінці в інтернеті і навіть продає їх, отримуючи величезне задоволення від творчого процесу. Штіллер бере участь у виставках і аукціонах картин по всьому світу. Найбільше він любить працювати в своїй студії в Ганновері або в дорозі під відкритим небом. Своїм досвідом в області щоденної живопису акриловими фарбами він ділиться в школі мистецтв у Ганновері та інших навчальних закладах. Його сайт: www.dailypainting.de.

Анотація

Акрил для початківців. Як шукати сюжет, створювати композицію, працювати з кольором і багато іншого

Рецензії

0

Всі характеристики

  • Видавництво
  • Автор
  • Перекладач
  • Серія
  • Категорія
  • Рік
    2018
  • Сторінок
    104
  • Формат
    220х220 мм
  • Обкладинка
    Тверда
  • Тип паперу
    Крейдований
  • Мова
    Російська
  • Ілюстрації
    Кольорові
  • Оригінальна назва
    Acryl. 14 Tage – 14 Bilder

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Опанас Сластьон
237115
Віталій Ханко
640 ₴
Венеция. Путеводитель + карта
175965
Игорь Тимофеев
640 ₴
Гастроноґік. 42 рецепти, натхнені культурами уяви
241024
Тібо ВіллановаМаксім Леонар
650 ₴
Друзі. Офіційна кулінарна книга
241076
Аманда Ї
592 ₴650 ₴
Параутопия
89024
Анатолий ВасильевЗара Абдуллаева
650 ₴
Vogue Essentials: Handbags
94483
Carolyn Asome
650 ₴
Чорногорія. Путівник
115577
Елена Ячимович
650 ₴
100 ідей, що змінили мистецтво
123821
Майкл Берд
553 ₴650 ₴
Пермакультура Зеппа Хольцера
125567
Зепп Хольцер
605 ₴650 ₴
Тамара де Лемпицка
131648
Татьяна де Ронэ
650 ₴
Greek & Roman Art
131787
Susan Woodford
585 ₴650 ₴