Правописний практикум з української мови. Норми нової редакції українського правопису 128997

Паперова книга
128997
Правописний практикум з української мови. Норми нової редакції українського правопису - фото 1
Правописний практикум з української мови. Норми нової редакції українського правопису - фото 2
Правописний практикум з української мови. Норми нової редакції українського правопису - фото 3
200
Купити

Все про “Правописний практикум з української мови. Норми нової редакції українського правопису”

Від видавця

Правописний практикум з української мови Норми нової редакції Українського правопису Омельчук С. Грамота. Для учнів і вчителів, студентів і викладачів, усіх, хто прагне якісно підготуватися до ДПА й ЗНО з української мови та досконало володіти засобами мови в будь-якій мовленнєвій ситуації.

Зміст

Правописний практикум з української мови Норми нової редакції Українського правопису Омельчук С. Грамота. У посібникові подано теоретичний матеріал, систему дослідницьких вправ і завдань, тестові завдання відповідно до редакції Українського правопису 2019 р. 

Основна мета книжки закріпити й поглибити, узагальнити та систематизувати правописні знання з основних розділів української мови, виробити практичні вміння і навички з орфографії та пунктуації, а також розширити знання орфографічних і пунктуаційних правил, що є новими в сучасному правописові. 
Дидактичний матеріал вправ посібника дає змогу реалізувати ціннісний навчальний і розвивальний потенціал української мови.

Для учнів і вчителів, студентів і викладачів, усіх, хто прагне якісно підготуватися до ДПА й ЗНО з української мови та досконало володіти засобами мови в будь-якій мовленнєвій ситуації.
Схвалено для використання у загальноосвітніх навчальних закладах

Рецензії

0

Всі характеристики

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника