Книга Кімната, де це сталося. Мемуари з Білого дому 141757

Паперова книга
141757
Книга Кімната, де це сталося. Мемуари з Білого дому - фото 1
380
2 людини

Все про “Книга Кімната, де це сталося. Мемуари з Білого дому”

Від видавця

  Цю книжку намагалися заборонити через суд, та, попри все, вона була опублікована. На посаді президента Дональд Трамп чотири роки ухвалював суперечливі рішення та втрапляв у національні й міжнародні скандали. Про них більшість знає переважно з новин. Та Джон Болтон може розповісти про характер і мотиви Трампа значно більше за те, що відомо широкому загалу.

  Після написання цієї книжки Дональд Трамп звинуватив колишнього радника у розкритті секретної інформації. Ви зможете краще придивитись до політичної діяльності Трампа і дізнатися, що насправді відбувалося за зачиненими дверима під час важливих обговорень та як адміністрація президента реагувала на критичні ситуації. А інсайдерська інформація про події міжнародного значення допоможе ліпше зрозуміти важливі політичні процеси нашого часу, зокрема особливості й нюанси взаємодії Білого дому з Україною під час війни на Донбасі.

Україна в цій книжці відіграє ключову роль — один телефонний дзвінок у липні 2019 року призвів до першого імпічменту Трампа. Болтон є унікальним свідком тих подій, детально зображуючи зустрічі між представниками США та українськими політичними лідерами.


Чим цікава ця книжка:

У книжці є детальний опис комунікації президента Дональда Трампа з представниками інших країн. Зокрема — і розмови з Володимиром Зеленським у липні 2019 року, через яку Трампу було оголошено перший імпічмент. Книжка є підтвердженням факту обвинувачення Трампа. Також Болтон розповів про внутрішні причини політичної взаємодії Трампа з Китаєм, Північною Кореєю, країнами Близького Сходу та ЄС. Адміністрація Трампа подала до суду на вихід книжки, тим самим затримавши її вихід, однак повністю заборонити її не вдалося.


На які ще питання відповість книжка:

Чому Трамп опирався надавати Україні фінансову підтримку?

Чи справді Трамп не знає географію?

Як поводився Трамп зі своїми підлеглими?

Як насправді відбувається комунікація між лідерами держав?

Що світові лідери насправді думають про Україну? 

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Критичне мислення
255358
Джонатан Хейбер
400 ₴470 ₴
Фоторепортер
120490
Жданов
550 ₴
Станем ли мы все веганами?
179910
Молли Уотсон
650 ₴
The New Employee Contract: How to Find, Keep, and Elevate Gen Z Talent. 1st Ed.
244734
Anthony Onesto
1'200 ₴
The Fire Next Time
265760
James Baldwin
1'785 ₴2'100 ₴