Час діяти. Як зробити світ кращим, використовуючи силу соціальних медіа 115920

Паперова книга
115920
Час діяти. Як зробити світ кращим, використовуючи силу соціальних медіа - фото 1
300
Купити

Все про “Час діяти. Як зробити світ кращим, використовуючи силу соціальних медіа”

Від видавця

 В якому напрямку розвиватися сьогодні компаніям, коли на очах у всіх руйнується віджила філософія бездумного заробляння грошей, виставляючи напоказ злидні і розруху, коли споживачі чекають від брендів відповідальних і чесних кроків, коли соціальні медіа набувають неймовірну силу?

Книга Саймона Мэйнуоринга — це результат осмислення сучасних тенденцій, які вилилися в детально продуману програму дій. Спираючись на досвід найсильніших компаній світу, Саймон пояснює, як використовувати міць соціальних медіа в інтересах суспільства і брендів. Він пропонує сміливий план, який дозволить вам:

  1. Завоювати підтримку і лояльність споживачів.
  2. Заробити прибуток.
  3. Піклуватися про благополуччя і сталий розвиток планети.

Його план не утопія. Це реальна можливість зробити наш світ кращим, щасливішим. Прийшов час діяти!

Чому вирішили видати цю книгу

сто Років тому Генрі Форд сказав: «Бізнес, який не виробляє нічого крім грошей, — бідний бізнес». Посил був вірним. Сьогодні TOMS роздає взуття дітям, соціальна відповідальність — ключовий пункт в політиці IKEA, про важливість некомерційного громадського сектору пише Пітер Друкер. Головне вчасно зрозуміти ці тенденції і встигнути перебудувати свою стратегію.

Фішки книги

  • Вона визнана кращою книгою з маркетингу 2011 року, за версією журналу Strategy + Business.
  • Саймон Мэйнуоринг — світовий експерт з брендінгу, працював у провідних рекламних агенціях з глобальними брендами Nike, Motorola, Toyota. Володар понад 60 міжнародних нагород, багаторазовий лауреат Міжнародного фестивалю реклами в Каннах.
Для кого ця книга

Для людей, що приймають стратегічні рішення: генеральних директорів, директорів з розвитку, маркетингу.

Від автора

Сьогодні наш світ далекий від ідеалу. Я б не бажав такого життя своїм дітям. Але я не вважаю, що більш досконалий і благополучний світ — утопія, повірити в яку можуть тільки наївні люди. Навпаки, моє глибоке переконання, що, окрилені загальною мрією про кращої долі, ми зуміємо її втілити. І ще я вірю і має намір довести це на сторінках моєї книги, — що людство вступило в дивовижну і прекрасну епоху, коли можна швидко оволодіти всією сумою знань і технологій, завдяки яким ми назавжди позбудемося від бідності, голоду, дитячої смертності і багатьох інших лих, що роз'їдають і губящих планету і населяють її народи. За допомогою Інтернету та соціальних медіа ми протягнемо один одному руки через географічні, культурні та мовні бар'єри, ми відродимо властиві людям чуйність і милосердя. І тоді кожен ще повніше насолодитися всім тим, що він робить в ім'я громадського і особистого блага.

Якщо світ у його нинішньому вигляді не влаштовує вас, будь ласка, читайте цю книгу вдумливо, і нехай ваш розум буде відкритий до нових ідей, які допоможуть побудувати більш досконалий світ за допомогою перетворення приватного сектора, включаючи як компанії, так і споживачів.

Анотація

Час діяти. Як зробити світ кращим, використовуючи силу соціальних медіа

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Гра престолів. Уроки для життя і бізнесу
36855
Тим Филлипс, Ребекка Клэйр
300 ₴
Прокрастинація
88530
Ленора М. ЮенДжейн Бурка
255 ₴300 ₴
Big Money. Принципи перше. Книга 2
124954
Евгений Черняк
285 ₴300 ₴
Развитие потенциала сотрудников. Профессиональные компетенции, лидерство, коммуникации (мягкая обложка)
132335
Светлана ИвановаДмитрий БолдогоевЭмма БорчаниноваАнна ГлотоваОксана Жигилий
240 ₴300 ₴
Закон успешных инноваций. Зачем клиент «нанимает» ваш продукт и как знание об этом помогает новым разработкам (мягкая обложка)
132337
Клейтон М. КристенсенКарен ДиллонТедди ХоллДэвид Данкан
300 ₴
Вимкни гаджет. Увімкни життя
173703
Мануш Зомороді
255 ₴300 ₴