Поштовх. Як допомогти людям зробити правильний вибір 52719

Паперова книга
52719
Поштовх. Як допомогти людям зробити правильний вибір - фото 1
195
2 людини

Все про “Поштовх. Як допомогти людям зробити правильний вибір”

Від видавця

Про книжку

Приймати рішення - це наче шукати потрібні двері у закручених коридорах багатоповерхового будинку. Тому й не дивно, що ми часто опиняємося не там, де хотіли б. 
Щоб вирішити цю проблему, Талер і Санстейн пропонують концепцію поштовхів, або наджів. Це м'яка який спосіб вплинути на вибір людини, не вдаючись до маніпуляцій, заборон чи наказів. З їхньою допомогою можна сприяти розумним покупок та інвестиціям, економії електроенергії, безпеці на дорозі, вживанню здорової їжі та багатьом іншим корисним речам. Тобто підштовхнути людину до "правильних" дверей, зберігаючи свободу вибору кожного.

Для кого книжка 

Для всіх, хто цікавиться поведінковою економікою та психологією, зокрема процесом прийняття рішень. Для бізнесменів, маркетологів, державних управлінців, політиків, працівників соцслужб, батьків.

Чому ця книжка 

Автори іронічно показують, як у кожному з нас уживається два "Я": такий собі раціональний містер Спок й ірраціональний Гомер Сімпсон. І як за допомогою поштовхів можна скеровувати їх у правильному напрямку.

Про авторів 

Річард Талер - професор економіки, науковий співробітник Національного бюро економічних досліджень. Автор п'яти книжок, економічних колонок для Sunday New York Times.

Кас Санстейн - професор юридичного факультету Гарварду. Найцитованіший науковець у галузі права у Сполучених Штатах. Автор десятків книжок. Від 2009 по 2012 рік працював в адміністрації Барака Обами.

Анотація

Поштовх. Як допомогти людям зробити правильний вибір

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника