Теорія неймовірності. Як мріяти, щоб збувалося, як планувати, щоб досягалося 116068

Паперова книга
116068
Теорія неймовірності. Як мріяти, щоб збувалося, як планувати, щоб досягалося - фото 1
Теорія неймовірності. Як мріяти, щоб збувалося, як планувати, щоб досягалося - фото 2
Теорія неймовірності. Як мріяти, щоб збувалося, як планувати, щоб досягалося - фото 3
Теорія неймовірності. Як мріяти, щоб збувалося, як планувати, щоб досягалося - фото 4
Теорія неймовірності. Як мріяти, щоб збувалося, як планувати, щоб досягалося - фото 5
362381 ₴
1 людина

Все про “Теорія неймовірності. Як мріяти, щоб збувалося, як планувати, щоб досягалося”

Від видавця

ПРО КНИГИ

Ніякої магії. Тільки здоровий глузд, психологія і трохи віри в чудеса. Книга Тетяни Мужицької – відомого психолога, тренера і телеведучої – розкриває механізми здійснення бажань. Вона пропонує до витонченого просту технологію перетворення "хочу" в "маю". Без афірмацій, візуалізацій і танців з бубном. Зате майже зі стовідсотковою гарантією, що задумане збудеться. Головне – бути послідовним і оперативно реагувати на щасливі можливості, які підкидає доля.

ВІД ВИДАВЦЯ

До Тетяни Мужицької існувало два підходи до усвідомленого виконання бажань. Перший – ставити чіткі цілі та досягати їх. Другий – малюй карти бажань, посилай запити Всесвіту і чекай, що вона відгукнеться. Окремо і той, і інший методи не рідко давали збої. Зосереджені на цілі раціонали часто ігнорували щасливі можливості, які їм доля підкидала. А захоплені аффирмациями мрійники так і не приступали до цієї роботи. 

Більше двадцяти років ведення психологічних тренінгів і консультацій наштовхнули Тетяну Мужицьку на думку, що ключ до безперебійного виконання бажань полягає в поєднанні двох підходів: раціонального та ірраціонального. Плюс – в усуненні психологічних обмежень, що сидять в головах більшості з нас. Іншими словами, вирішення мріям збуватися.

Сьогодні Тетяна регулярно отримує вдячні відгуки від її учасників тренінгів за виконанням бажань. Хтось благополучно вийшов заміж, хтось обзавівся справою мрії, хтось купив будинок біля моря, хтось поїхав жити в теплі країни, народив дітей, розбив сад і посадив сотню апельсинових дерев. Сама Тетяна, користуючись своєю методикою, зуміла втілити в реальність неймовірну для міського жителя мрію – вона купила будинок на острові Ольхон і створила на його базі тренінговий центр «Будинок Сови на Ольхоні». Так що приказка «чоботар без чобіт» - це точно не про Тетяну! 

ПРО АВТОРА

Тетяна Мужицька – один з найвідоміших у Росії психологів з багатотисячним натовпом фанатів, друзів, клієнтів і партнерів. А ще бізнес-тренер, міжнародний сертифікований тренер НЛП, письменник, бард, телеведуча. 

ДЛЯ КОГО ЦЯ КНИГА

Як сказав Радислав Гандапас після її прочитання, «для людей на зразок мене: раціональних і приземлених, але які вірять в чудеса – виконання своїх бажань». А ще для всіх, у кого ці бажання є. Або хоча б є бажання обзавестися заповітним бажанням, адже книга Тетяни Мужицької не тільки вчить втілювати в життя свої мрії, але і допомагає почати мріяти. 

ФІШКИ КНИГИ

З допомогою декартових координат Тетяна Мужицька виділяє чотири зони, що лежать в основі виконання будь-якого бажання. Вона закликає послідовно прокачувати кожну із зон і пояснює, як це зробити – з конкретними рекомендаціями і практичними вправами. На думку Тетяни, саме у відсутності уваги до однієї або декількох зон криється фатальна «несбываемость» бажань.

Анотація

Теорія неймовірності. Як мріяти, щоб збувалося, як планувати, щоб досягалося

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника