Пиши, скорочуй. Як створювати сильний текст. Кольорове видання 40501

Паперова книга
40501
Пиши, скорочуй. Як створювати сильний текст. Кольорове видання - фото 1
510
38 людей
Купити

Все про “Пиши, скорочуй. Як створювати сильний текст. Кольорове видання”

Від видавця

Про що книга «Пиши, скорочуй: Як створювати сильний текст»

Автори на конкретних прикладах показують, що таке добре і що таке погано в інформаційних, рекламних, журналістських та публіцистичних текстах. Як писати листи, на які будуть відповідати, і розсилки, від яких не будуть відписуватися. Як створювати дієві і не вульгарні рекламні оголошення. Як висловлювати думки коротко, ясно і переконливо: без мовного сміття, фальші і штампів. Слідуючи рекомендаціям у книзі, ви навчитеся писати зрозуміло, захоплювати читачів і домагатися довіри. Це обов'язкова книга для копірайтерів, авторів і редакторів, а також дизайнерів, програмістів, менеджерів, підприємців, керівників, службовців і всіх, хто використовує текст в роботі. 

Чому книга «Пиши, скорочуй: Як створювати сильний текст» гідна прочитання
  • Створювати легко читаються, цікаві, змістовні та стислі тексти — мрія кожного копірайтера і журналіста, а вміння вести виразну ділове листування — мрія будь-якого працівника, будь він крутий бізнесмен або звичайний службовець. Книга «Пиши, скорочуй», написана засновниками GLVRD.RU, допоможе вам здійснити мрії і навчитися писати відмінні тексти, які будуть читати з задоволенням;
  • ви дізнаєтесь десять основних правил створення сильного тексту і навчитеся застосовувати їх на практиці;
  • Автори підкріплюють свої тези і затвердження радами, прикладами та ілюстраціями і цікавою історією-коміксом, завдяки чому великий і цікавий матеріал легко засвоюється і закріплюється в пам'яті.
Для кого ця книга

Для широкої аудиторії.

Хто автори

Максим Ильяхов — редактор, засновник сервісу перевірки тексту «Главред». Автор «Розсилки Главреда» — найпопулярнішої розсилки про текст і редактури в Росії. В липні 2016 року на розсилку підписані 35 тисяч чоловік. Ректор Школи редакторів Дизайн-бюро Артема Горбунова, автор курсу «Інформаційний стиль і редагування тексту». Автор чотирьохсот статей про редактурі, рекламі, контент-маркетингу, роботи редактора і відносинах з клієнтом. Головний редактор «Тиньков-журналу», раніше — розсилки «Мегаплан». Автор підручника редактури для видавця професійної періодики «Актіон-медіа». Лінгвіст, випускник МДУ їм. М. в. Ломоносова, кандидат педагогічних наук.
Сайт: maximilyahov.ru

Людмила Саричева — редактор, співавтор «Розсилки Главреда» і «Просунутого курсу Главреда». Головний редактор «Модульбанка»: розробила редполитику та інструкції для складання листів, смс, новин та інтерфейсу. Запустила сайт для підприємців «Дело». Автор блогу про редактурі і роботі редактора, статей про фінансової грамотності. Раніше — редактор розсилки «Мегаплан».
Сайт: kompotique.ru

Анотація

Пиши, скорочуй. Як створювати сильний текст. Кольорове видання

Видеообзор

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Формула. Универсальные законы успеха
194591
Альберт-Ласло Барабаши
500 ₴
Цель: процесс непрерывного улучшения
195568
Элияху Моше ГолдраттДжефф Кокс
500 ₴
Никаких правил. Уникальная культура Netflix
137981
Хастингс РидМейер Эрин
500 ₴
Форекс для чайників
37681
Марк ГалантБрайан Долан
400 ₴500 ₴
Життя як стартап: Будуй кар'єру за законами Кремнієвої долини
11782
Рид ХоффманБен Касноча
408 ₴510 ₴
Автобізнес нової реальності
65678
Владимир Попов
408 ₴510 ₴
Пособие по общественным связям в науке и технологиях
88327
Массимиано БуккиБрайан Тренч
510 ₴
Лаять не на то дерево
192594
Эрик Баркер
510 ₴