Передражнити пересмішника 14474

Паперова книга
14474
Передражнити пересмішника - фото 1
290
1 людина

Все про “Передражнити пересмішника”

Від видавця

Загадки про лицарів і брехуна (про людей, говорять тільки правду і тих, хто завжди бреше) стали дуже популярними і серед молоді, і серед дорослих. Тому загадок такого типу автор присвятив вісім перших глав цієї книги. Вони впорядковані за ступенем складності: від елементарних до дуже тонкої метазагадки про Джерело Молодості. (Той, хто розгадає цю загадку, гідний королівських почестей!) Інша частина книги має зовсім іншу спрямованість та стосується великих логічних глибин. Тут ви знайдете щось заворожливе з області комбінаторної логіки. Ця чудова наукова дисципліна відіграє важливу роль в комп'ютерній науці і розробки штучного інтелекту; так що ця книга цілком своєчасна. Незважаючи на глибину даної теми, вивчити її не важче, ніж курс алгебри або геометрії в інституті. 
Комбінаторна логіка - це абстрактна наукова дисципліна, має справу з об'єктами званими комбинаторами. В якості своїх комбінаторів автор вибрав птахів. Зроблено це було в пам'ять про професора Хаскеле Каррі, який був і великим комбінаторним логіком і пристрасним любителем птахів. 
Головна причина, за якою він зробив комбинаторную логіку основною темою цієї книги полягає не в численних практичних додатках такої логіки, а в її привабливості. Ця область вважається суто технічної, тим не менш вона доступна широкій публіці; вона сповнена матеріалом, з якого можна отримати розважальні загадки. У той же час вона пов'язана з фундаментальними питаннями сучасної логіки. 
Що може бути краще для книги логічних загадок?

 

Анотація

Передражнити пересмішника

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника