Зошит для контролю навчальних досягнення з фізики 8 клас. Нова програма. Божинова Ф. Я., Кірюхіна О. О. Ранок 39618

Паперова книга
39618
Зошит для контролю навчальних досягнення з фізики 8 клас. Нова програма. Божинова Ф. Я., Кірюхіна О. О. Ранок - фото 1
3035 ₴
1 людина
Купити

Все про “Зошит для контролю навчальних досягнення з фізики 8 клас. Нова програма. Божинова Ф. Я., Кірюхіна О. О. Ранок”

Від видавця

Зошит для контролю навчальних досягнення учнів з фізики (НОВА ПРОЛГРАМА) для 8 класів автора Божинової Ф. Я., Кірюхіної О. О. видавництва "Ранок" призначений для поточного і тематичного контролю навчальних досягнення учнів.

 

Перша частина зошита для контролю навчальних досягнення з фізики Божинової Ф. Я., Кірюхіної О. О. містить роботи для поточного контролю. До неї увійшли роботи трьох видів: самостійні роботи, контроль теоретичних знань, практичні тренінги. Роботи для поточного контролю подані у двох рівнозначних варіантах; завдання диференційовані за рівнем складності. Завдання самостійних робіт цє теоретичні запитання, а також якісні й розрахункові задачі на два логічні кроки (для завдань передбачено чернетку для розв'язків язання). Контроль теоретичних знань містить завдання різноманітної форми, які допоможуть учителеві відстежити рівень'засвоєння учнями теоретичного матеріалу в процесі вивчення теми. Уміння учнів застосовувати теоретичні знання з фізики під час розв'язування задач різного типу перевіряються в ході виконання завдань практичного тренінгу. Значно увагу приділено завдань, які формують навички учнів читати й аналізувати матеріал, поданий графічно, вміння будувати графіки. На виконання кожної роботи для поточного контролю автори рекомендують відводити 15-25 хвилин залежно від рівня підготовки класу, тими, що вивчається, мети, яку ставить перед собою вчитель на кожному конкретному уроці. Вчитель може на свій розсуд запропонувати учням виконати роботу не в повному обсязі, відповідно змінивши кількість балів за правильне виконання завдань.

 

Друга частина зошита для контролю знань з фізики в 8 класі містить контрольні роботи. У посібнику подано 4 контрольні роботи в трьох рівнозначних варіантах; завдання диференційовані за рівнем складності. Рекомен-дованих годину виконання контрольної роботи 40 хвилин. До кожної роботи ввійшли тестові завдання з вибором однієї правильної відповіді, розрахункові та якісні задачі, які вимагають від учнів розуміння сутності фізичних явищ, уміння аналізувати фізичні процеси та встановлювати залежності між величинами. Більшість робіт містить також завдання для перевірки практичних умінь і навичок учнів у ході їх виконання слід використовувати зображені на малюнках пристрої та прилади для визначення шуканої фізичної величини. Для підготовки до контрольних робіт автори Божинова Ф., Кірюхіна О. рекомендують використовувати варіант 4 кожної контрольної роботи, який розміщено на сайті видавництва "Ранок". Можливості сайту дозволять учням виконати завдання контрольних робіт, здійснити самоконтроль, розглянути розв'язків язання завдань, а вчителю дадуть змогу ознайомитися з результатами отриманими учнями.

 

Для вчителів будуть корисними також розміщені на сайті видавництва відповіді до завдань усіх робіт, поданих у зошиті для контролю навчальних доягнень з фізики, і добірка запитань для усного опитування учнів за кожною темою.Зверніть увагу на те, що кількість крапок, розміщених під номером шкірного завдання, відповідає максимальній кількості балів, яку може отримати учень (учениця) за правильне виконання завдання. Якщо сума набраних балів становить від 1 до 12, оцінка за роботу збігається з набраною кількістю балів. Якщо ж сума дорівнює 13 балів, учень (учениця) одержує оцінку 12 балів.

Анотація

Зошит для контролю навчальних досягнення з фізики 8 клас. Нова програма. Божинова Ф. Я., Кірюхіна О. О. Ранок

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Експрес-контроль з фізики. 8 клас
90679
Тетяна ЗасєкінаДмитро Засєкін
26 ₴30 ₴
ФІЗИКА. Зошит для лабораторних робіт 8 кл ОНОВЛЕНА ПРОГРАМА
108252
Мозель О.О.Л. Александрова
24 ₴30 ₴
Фізика. 8 клас. Зошит для лабораторних робіт + матер. для підг. (НОВА ПРОГРАМА)
53118
Сердюченко В.Г.А. Бойченко
32 ₴40 ₴
Фізика. 8 клас. Бліц-контроль
97407
Наталія Струж
32 ₴40 ₴
Фізичний тренажер.  Довідничок-помічничок. 8 клас
272728
Ольга ФедчишинЗоряна Лящук
45 ₴
Фізика 8 клас. Збірник задач
25600
Кирик Л. А.
48 ₴60 ₴
Фізика. 8 клас. Зошит для лабораторних та контрольних робіт
53906
Юрій МишакВолодимир Сиротюк
51 ₴60 ₴