Прислуга 54339

Паперова книга
54339
Прислуга - фото 1
308350 ₴
298 грн
3'000 грн
280 грн
10'000 грн
18 людей
Купити

Все про “Прислуга”

Від видавця

1960-і роки, штат Міссісіпі, США. Ейбілін все своє життя пропрацювала служницею у білих людей, виростила сімнадцять їхніх дітей, але втратила свого єдиного сина. Мінні — невгамовна й нестримна жінка, з якою не варто сперечатися. Через свій непростий характер вона змушена часто змінювати господарів, але роботу таки може знайти: її торти і пироги незрівнянні. Скітер, біла дівчина, після закінчення університету повертається у рідний Джексон. Вона мріє про письменницьку кар’єру і хоче розповісти світові про те, що коїться тут, на Півдні Америки.
Ці жінки — дуже різні. Але їх об’єднує загострене відчуття справедливості та непереборне прагнення до змін у своєму житті. Вони разом пишуть свою таємну книгу про нелегку долю та устав тогочасного життя і не знають, чи вдасться їй колись побачити світ…

Про авторку:
Кетрін Стокетт — американська письменниця. Народилася та виросла в місті Джексон, штат Міссісіпі. Батько Кетрін був власником місцевого готелю та генеральним підрядником. Після розлучення батьків, Кетрін з братом проводили час у різних місцях в околицях міста, часто жили в «Coliseum Ramada Inn Fairgrounds» — місці зустрічі бізнесменів, де працював їхній батько. Середню освіту Кетрін отримала в престижній приватній школі Джексона. Потім вона закінчила університет Алабами і з 2001 року дев’ять років жила та працювала в Нью-Йорку, у видавництві журналу.
Дебютним романом Стокетт стала книга «Прислуга». Перш ніж вона побачила світ, рукопис роману відхилили 60 літературних агентів. Через кілька місяців після видання книга стала бестселером та пробула 100 тижнів у The New York Times Best Seller list. За твором Кетрін Стокетт «Прислуга» було знято однойменний фільм.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
{UNIT}