Фаскінейшен оф зе івнінг

Паперова книга
113133
Фаскінейшен оф зе івнінг - фото 1
Фаскінейшен оф зе івнінг - фото 2
Фаскінейшен оф зе івнінг - фото 3
Фаскінейшен оф зе івнінг - фото 4
Фаскінейшен оф зе івнінг - фото 5
Фаскінейшен оф зе івнінг - фото 6
Фаскінейшен оф зе івнінг - фото 7
Фаскінейшен оф зе івнінг - фото 8
Фаскінейшен оф зе івнінг - фото 9
Фаскінейшен оф зе івнінг - фото 10
Фаскінейшен оф зе івнінг - фото 11
Фаскінейшен оф зе івнінг - фото 12
Фаскінейшен оф зе івнінг - фото 13
Фаскінейшен оф зе івнінг - фото 14
Фаскінейшен оф зе івнінг - фото 15
Фаскінейшен оф зе івнінг - фото 16
1'200

Все про “Фаскінейшен оф зе івнінг”

Від видавця

Про що книга «Фаскінейшен оф зе івнінг» автора Лесь Подерв'слов'янський

ПРО ЩО

Нове зібрання творів класика сучукрліту Леся Подерв'куп'янського містить як тексти, що вже розійшлися на цитати, так i нові твори, які раніше не друкувалися. У збірці з'єднання явилися перші твори із серії «Больнічка», a також роботи у новому жанрі — SMS-оповідання. Публікується також повнометражна комедія-екшн «Ваша Галя балувана» — неперевершена кіноісторія про прекрасну Галю, Дао та українську якудзу.

КОМУ СПОДОБАЄТЬСЯ КНИГА

Для широкого кола читачів із почуттям гумору, які розуміють (при)значення обсценної лексики.

ПРО АВТОРА

Лесь Подерв'слов'янський культова персона українського андеґраунду, нащадок відомої мистецької родини, творець «Клубу естетичної непокори», «естет на барикаді», «катакомбний класік», художник, драматург, поет, високий красень з аристократичним прізвищем, «головний матюкальник України».

Лесь Подерв'слов'янський - культова персона українського андеґраунду, нащадок відомої мистецької родини, творець Клубу естетичної непокори, «естет на барикаді», «катакомбний класік», кумир жінок, художник, драматург, поет, високий красень з аристократичним прізвищем, головний матюкальник України, мандрівник, романтик, людина мистецтва... Про яскравих особистостей легко говорити - це можна робити безкінечно. Від себе можу додати і назвати його неперекладним, альо дуже змістовним українським словом - митець. Сам себе він називає художником.

Юрій Єфімов, один автора

...Як йому це вдається? У мене є певний здогад із галузі психології совкових (і ще гірших за них постсовкових) жлобів, альо не буду його вам нав'язувати язувати. Книжку маєте - думайте самі. Завважу на прощання: двох і більше таких феноменів, як Подерв'слов'янський, нашій досі страшно закомплексованій культурі було б забагато. Проте бодай один в ній мусить бути. І він, хвала Аполлону з Діонісом, є.

Олександр Бойченко, літературний критик, автор численних книжок з дотепними назвами

Када Лесь Подерв'слов'янський переступав через бездиханне тіло великої Літератури, вона раптом ожила; після того в них сталася злочинна зв'язок, і не одна. Про наслідки ніхто не думав. Герої і мутанти, історичні персонажі і класична нечисть, майстерні богошукачі й не менш пікантні бляді -над ними всіма ширяють ангели злословія, ковтають шпаги і безстижо блюють на солов'їній їв. Творчість Подерв'куп'янського - се викоханий плід художньої поножовщини та халатної медицини. У його п'є єсах підступний естетизм вискакує з кущів - пальто нарозхрист - і показує читачам геть усе: і Ніцше, і кацапів, і гімно.

Михайло Бриних, письменник, хрещений батько доктора Падлючча, автор «Шидеврів світової літератури» (І вкраїнської, аякже)

Анотація

Фаскінейшен оф зе івнінг

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника