10 країн після карантину

Паперова книга
175695
10 країн після карантину - фото 1
10 країн після карантину - фото 2
10 країн після карантину - фото 3
10 країн після карантину - фото 4
10 країн після карантину - фото 5
10 країн після карантину - фото 6
10 країн після карантину - фото 7
228250 ₴

Все про “10 країн після карантину”

Від видавця

Усі ми пам’ятаємо часи, коли подорожі стали нашим новим хобі. Безвіз, лоукостери й бажання побачити світ стали драйверами цього процесу. «Рванемо у Вроцлав?», «О, є дешеві квитки в Барселону!», «Давайте на вихідні в Бонн. Більше двох днів там немає чого робити». Нам здавалося, що так буде завжди, але ні. Коронавірус перевернув світ, змінивши і те, як ми працюємо, і те, як відпочиваємо. Кордони закрилися, а подорожі стали або дуже ускладненими, або й зовсім неможливими. Та будьмо оптимістами. Маленькими кроками світ повертається до звичного життя. А отже — будуть і подорожі, планувати які можна вже зараз. Зрештою, очікування мандрів часто дарує більше ейфорії, ніж самі мандри.

У цій книжці ви знайдете підказку, куди податися, щойно відкриють кордони. Географ і мандрівник Роман Маленков зібрав 10 країн, які, на його думку, варто відвідати після карантину. Перед нами постають Словаччина, Албанія, Греція, Мальта, Чехія, Туреччина й інші країни, які особливо вразили мандрівника і куди він обов’язково повернеться. Автор розповідає про свої подорожі, звертаючи увагу на місця, які варто відвідати, та речі, які обов’язково треба зробити, щоб відчути й побачити країну, а не лише поставити «пташку», що ви там були. Отже, готуймося до подорожі!

Роман Маленков — мандрівник, тревелблогер, засновник краєзнавчого сайту «Україна Інкогніта» та власник однойменного туристичного оператора. Автор низки путівників по Україні. Учасник численних польових досліджень та експедицій по Україні та українських етнічних землях за кордоном: у Польщі, Словаччині, Румунії, Молдові, Угорщині. У краєзнавчій колекції автора близько тисячі населених пунктів у чотирьох десятках країн.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника