Альбом друга природи. Рослини і тварини. Грущинська І. Ст. 33125

Паперова книга
33125
Альбом друга природи. Рослини і тварини. Грущинська І. Ст. - фото 1
30

Все про “Альбом друга природи. Рослини і тварини. Грущинська І. Ст.”

Від видавця

Навчальний посібник є складовою навчально-методичного комплекту до підручника «Природознавство» (автор І.В. Грущинська).

 

 «Альбом» укладення на матеріалі, що вивчається на уроках природознавства у 1 класі. За задумом автора в альбомі вміщено невеликі за розміром, але яскраві інформативні тексти (користуватися альбомом діти можуть розпочати з іншого семестру, коли у них вже сформовані навички читання) та великі фотографії (значно більші за розміром, ніж у підручнику). До того ж додано цікаві пізнавальні завдання та розроблена система піктограм, які охоплюють основну класифікацію рослин і тварин, доступну для учнів початкової школи.

Матеріал альбому відповідає віковим особливостям дітей, тексти написані зрозумілою мовою, запитання і завдання сформульовано чітко й доступно. Альбом цікаво і різноманітно ілюстрований.

 

Цей оригінальний додаток до навчально-методичного комплекту з природознавства розвиватиме пізнавальні можливості учнів, сприятиме їхньому зацікавленню предметом. Цікавим є те, що учні зможуть використовувати даний альбом упродовж усього навчання в початковій школі.

 

«Альбом друга природи» буде корисним не лише учням, а й вчителям з огляду на підвищення ефективності навчання на різних етапах уроку і вдома. Під час виконання домашніх завдань «Альбом друга природи» надасть можливість зробити вивчення природознавства більш насиченим, уникнути одноманітності, що веде до стомлюваності дітей, поповнить арсенал практичних навичок і умінь у спілкуванні з природою.

Зміст

 

Анотація

Альбом друга природи. Рослини і тварини. Грущинська І. Ст.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника