Тестові питання до екзаменаційних білетів для складання іспиту з ПДР УкрСпецВидав 128198

Паперова книга
128198
Тестові питання до екзаменаційних білетів для складання іспиту з ПДР УкрСпецВидав - фото 1
120150 ₴
1 людина

Все про “Тестові питання до екзаменаційних білетів для складання іспиту з ПДР УкрСпецВидав”

Від видавця

Тестові питання до екзаменаційних білетів для складання іспиту з ПДР УкрСпецВидав

Зміст

Відповідно до офіційного тексту Тестові питання до екзаменаційних білетів для складання іспиту з ПДР УкрСпецВидав. У цьому виданні подано тестові питання до екзаменаційних білетів для складання іспиту з теоретичної підготовки та отримання права на керування транспортними засобами відповідно до наказу Головного сервісного центру МВС України «Про затвердження тестових питань до екзаменаційних білетів для складання іспиту з теоретичної підготовки та отримання права на керування транспортними засобами» № 2 від 26.07.2019, який набув чинності 01.09.2019.
Також ураховано зміни, внесені наказом Головного сервісного центру МВС «Про внесення змін до тестових питань екзаменаційних білетів для складання іспиту з теоретичної підготовки та отримання права на керування транспортними засобами» № 48 від 25.06.2020.
Подано таблиці відповідей. Видання має два електронні додатки, які можна завантажити за QR-кодами на обкладинці: розгорнуті пояснення всіх відповідей та 20 прикладів екзаменаційних білетів для складання теоретичного іспиту на отримання права керування транспортними засобами категорії В, В1.  
Видання буде корисним викладачам та учням автошкіл і курсів з підготовки водіїв для проведення теоретичної підготовки для отримання права керування транспортними засобами, а також перепідготовки та підвищення кваліфікації водіїв.

Рецензії

0

Всі характеристики

  • Видавництво
  • Рік
    2020
  • Сторінок
    224
  • Формат
    205х260 мм
  • Обкладинка
    М'яка
  • Мова
    Українська

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника