Купити книги по створенню додатків для Android в інтернет-магазині

Купити  книги по створенню додатків  для Android і оволодіти майстерністю розробки мобільних додатків

Як ви самі для себе визначаєте слово «талант»? Які характеристики в нього закладаються, на ваш погляд? Наприклад, якщо вас запитають про те, хто такий талановитий розробник, то як ви його опишіть? Постарайтеся уявити собі звичайний день такого фахівця. Уявіть, чим він зайнятий в середині дня, що робить, коли встає, як ставиться до проблем і як сприймає тисняву в маршрутці. На перший погляд все це здається неважливим, однак по суті саме дрібниці, в яких проявляє себе людина, стають або заставою його успіху, або гарантією його провалу і хронічної нереалізованості.

Безумовно, розробник, який домігся успіху в своїй професії, володіє багатьма якостями і володіє тисячами звичок. Однак одна з найголовніших, що визначають звичок будь-якого професіонала - це читання спеціалізованих книг. Завдяки книгам фахівці мають можливість підвищити власну кваліфікацію, оволодіти тими знаннями, які в комп'ютерній галузі з'являються мало не щотижня, проаналізувати власні практичні помилки і дізнатися про типові помилки колег, які позначаються на якості роботи тим чи іншим чином. В результаті читання спеціальної літератури та глобальної роботи над своєю майстерністю, звичайний рядовий розробник раптом перетворюється в генія своєї справи, з якого беруть приклад інші фахівці. Всім цікаво дізнатися професійні секрети такої людини і дізнатися про його досвіді. Але насправді секрет успіху завжди легко визначити на словах. Це - щоденна, прискіплива, важка робота над собою. А вона неможлива без звернення до книг, які, як сказав один сучасний письменник, парадоксальним чином відводять нас від реальності, щоб ми могли згодом її поліпшити.

Що ви дізнаєтеся з книг по розробці для Android

Слід зазначити, що розробка для Android - це не таке складне завдання, як може здатися на перший погляд. Створенням простих мобільних додатків може зайнятися і людина, яку складно назвати гуру програмування. Природно, в поодинці ви навряд чи створите наддосконалих гру з тривимірною графікою, оскільки для цього потрібно як мінімум кілька фахівців. Проте, існують розробники-одинаки, які створюють цікаві і в подальшому популярні додатки середньої складності розробки. Щоб досягти такого рівня, досить прочитати керівництво, що містить базову інформацію по розробці під Android.

Отже, типові пункти змісту подібних посібників розкривають приблизно такі блоки матеріалу з програмування на даній платформе:

  • мови програмування;
  • використання інструментарію Eclipse;
  • робота з аудіо- та відеоконтентом, а також безліч інших цікавих і важливих тем.

Якщо вам потрібна книга  «Створення додатків для Android», інтернет-магазин «Balka Book»
знайде відповідне для вас рішення, і бажана книга в найкоротші терміни вже виявиться на вашій полиці.