Домедична допомога. О. Ф. Козлова

Паперова книга
116040
Домедична допомога. О. Ф. Козлова - фото 1
70

Все про “Домедична допомога. О. Ф. Козлова”

Від видавця

Навчально-методичний посібник з домедичної допомоги призначений для підготовки та проведення практичних занять. Він складений відповідно до чинної навчальної програми з першої медичної допомоги для студентів вищих медичних, фармацевтичних навчальних закладів за спеціальністю 226 «Фармація», затверджений МОЗ України.

Для кращого засвоєння теоретичного матеріалу запропоновані алгоритми підвищать якість підготовки до практичного заняття, що в подальшому сприятиме умінню самостійно і правильно оцінювати стан постраждалого, вибирати правильну тактику при наданні невідкладної медичної допомоги.

На кожну навчальну практику визначено тему, мету, подано план заняття, відповідне забезпечення, є питання поточного контролю теоретичних знань, викладено теоретичні відомості окремих нозологій, матеріали для контролю знань та умінь студентів, які складені з урахуванням теоретичного і практичного матеріалу та міждисциплінарної інтеграції.

У виданні зазначено літературу до тими заняття, а також дається тема наступного заняття і відповідна до нього література. Студенти повинні самостійно опрацьовувати матеріали до наступної навчальної практики.

Під час заняття студенти складають алгоритми надання першої медичної допомоги при різних патологічних станах, заповнюють таблиці, відпрацьовують практичні навички на фантомах і доводять уміння до стадії автоматизму. В кінці заняття матеріали здають викладачеві для оцінювання виконаної роботи.

Робота на практичних заняттях спрямовує студента до глибшого закріплення теоретичних знань на основі практичного навчання, оволодіння сучасними методами і формами надання медичної допомоги, виховує потребу в систематичність оновленні своїх знань для їх практичного застосування.

Опрацювання практичного матеріалу в посібнику сприятиме формування клінічного мислення при:

— оцінюванні ситуації та стану потерпілого;

— визначенні способу та послідовності надання першої медичної допомоги;

— наданні першої медичної допомоги залежно від характеру та виду травми, нещасного випадку, гострого стану і захворювання внутрішніх органів;

— визначенні показань для проведення легенево-серцевої реанімації та критеріїв ефективності;

— організації якнайшвидшого транспортування постраждалого чи захворілого до лікувального закладу.

Анотація

Домедична допомога. О. Ф. Козлова

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника