Біжить в потоці. Як отримувати задоволення від спорту і покращувати результати 64872

Паперова книга
64872
Біжить в потоці. Як отримувати задоволення від спорту і покращувати результати - фото 1
02.05
390
1 людина

Все про “Біжить в потоці. Як отримувати задоволення від спорту і покращувати результати”

Від видавця

Про книги

Автор знаменитої концепції «потоку» майка чіксентміхайі з співавторами пишуть про те, як досягати стану потоку під час бігу — як на тренуваннях, так і на змаганнях — і завдяки цьому отримувати більше задоволення від спорту і показувати найкращі результати.

Терміном «потік» визначається той оптимальний стан людини, коли його мозок і тіло працюють у тісній гармонії, будучи націленими на вирішення конкретної задачі. Психолог майка чіксентміхайі першим розпочав вивчення цього явища і запустив термін у науковий обіг у середині 1970-х років.

Потік — ключ до щастя, задоволення від діяльності і до високих результатів. Біг — прекрасна можливість потрапити в стан потоку, коли ви концентруєтеся на розв'язуваної задачі, втрачаєте відчуття плину часу, відключаєтеся від навколишньої дійсності, позбавляєтеся від негативних переживань. Стан потоку — це так званий аутотелический досвід, переживання, які самоцінні для людини без зовнішньої мотивації.

Бажання людини відчувати стан потоку знову і знову служить потужною мотивацією для продовження діяльності і досягнення в ній ефективності.

Кожен з нас може відчути стан потоку випадково, проте формування таких станів і отримання від них користі вимагають знань і практики. Бігуни в цьому відношенні щасливішим за інших, тому що спорт дає людині безліч можливостей випробувати стан потоку.

Якщо ви тільки починаєте займатися бігом — ця книга допоможе вам отримувати задоволення від процесу і не втрачати мотивацію. Якщо ж ви досвідчений бігун-любитель, то зможете поліпшити свої результати. Досвід професійних спортсменів, описаний в книзі, надихне вас.

Стан потоку має відношення не тільки до бігу. Після прочитання книги ви зможете перенести свої знання про це явище і на інші сторони свого життя.

Для кого ця книга

Для бігунів будь-якого рівня і тренерів.

Для всіх, хто хоче отримувати задоволення від занять спортом.

Анотація

Біжить в потоці. Як отримувати задоволення від спорту і покращувати результати

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Йога. Дыши, тянись, живи
134849
Наоми Аннанд
840 ₴
Спорт
194701
Евгений Гик
950 ₴
Nordic Cycle: Bicycle Adventures in the North 
180474
Tobias Woggon
1'400 ₴
Surfing. 1778 - Today
265765
2'805 ₴3'300 ₴
Футбол. Энциклопедия в 3-х томах
204411
Александр ЕлагинВалерий ПетровДмитрий Еремин
12'000 ₴