Біжить без сну. Одкровення ультрамарафонца 64871

Паперова книга
64871
Біжить без сну. Одкровення ультрамарафонца - фото 1
11.04
390

Все про “Біжить без сну. Одкровення ультрамарафонца”

Від видавця

Про книги

Яскрава автобіографічна книга легендарного ультрамарафонца Діна Карназеса.

Ультрамарафонец Дін Карназес, який пробіг 50 марафонів за 50 днів в 50 штатах (350 миль без сну), який брав участь в забігу на Південному Полюсі і переміг у легендарному випробуванні «Бэдуотер» (217 кілометрів по Долині Смерті при температурі трохи нижче 50°), у своїй книзі відповідає на питання, які йому постійно ставлять:

  • Чому ти це робиш?
  • Як ти це робиш?
  • Ти божевільний?

У новому виданні він до того ж відповів на кілька більш практичних питань, які цікавили його читачів:

  • Чим саме ти харчуєшся?
  • Як ти тренуєшся?

Ця книга стала міжнародним бестселером і надихнула тисячі людей — від тих, хто зовсім цурався спорту, і до досвідчених бігунів-аматорів.

Від автора

Є ті, кого називають ультрамарафонцами — невелика неофіційна група справжніх бігунів, справжніх фанатів. Для нас марафонська дистанція — це просто розминка. Ми бігаємо гонки по 80 або 160 кілометрів. Ми біжимо добу або більше без сну, лише зрідка зупиняючись, щоб поїсти, попити або сходити в туалет. Ми бігаємо по Долині Смерті в самий розпал літа, вгору-вниз по горах, на Південному Полюсі. Ми змушуємо своє тіло, розум і дух робити те, що звичайна людина вважає межею болю і напруги.

Я — один із тих небагатьох, хто бігає більше 160 кілометрів без відпочинку, що, ймовірно, робить мене суперультрамарафонцем. Або ж просто шізіком. Коли люди чують, що я одним махом пробіг 160 кілометрів, вони обов'язково ставлять мені два питання. Перший: «Як ти це робиш?» Другий — той самий, який поставив мені рознощик піци: «Навіщо?» І відповісти на нього набагато складніше.

Це відмінний питання, незважаючи на те, що не можна дати чітке визначення залежності. Коли Джорджа Меллорі, учасника перших експедицій на Еверест, запитали, навіщо він хоче піднятися туди, він відповів гранично коротко: «Тому що він існує». Здається, цієї фрази людям достатньо, тому вона і стала відомою, хоча її не можна вважати відповіддю. Тим не менш лаконічний відповідь Меллорі я дуже добре розумію. Коли мене запитують, навіщо я ночі безперервно бігаю на такі неймовірні відстані, мені часто хочеться відповісти щось на зразок: «Тому що я можу».

Для кого ця книга

Для всіх, хто любить мотивуючі історії про спорт і силі духу.

Для ультрамарафонцев і всіх, хто тільки думає про сверхмарафонской дистанції.

Анотація

Біжить без сну. Одкровення ультрамарафонца

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника