Захист Вітчизни (рівень стандарту). 10 клас 93070

Паперова книга
93070
Захист Вітчизни (рівень стандарту). 10 клас - фото 1
400

Все про “Захист Вітчизни (рівень стандарту). 10 клас”

Від видавця

Шановні десятикласники та десятикласниці!

Ви починаєте вивчати новий предмет «Захист Вітчизни».

Україна – миролюбна країна. У Конституції нашої держави зазначено, що зовнішньополітична діяльність України спрямована на забезпечення її національних інтересів і безпеки шляхом підтримання мирного і взаємовигідного співробітництва із членами міжнародного співтовариства за загальновизнаними принципами й нормами міжнародного права.

Події останніх років засвідчують, що не всі країни проводять миролюбну політику. Тому для гарантування безпеки, суверенітету й територіальної цілісності України вірним синам і донькам Вітчизни доводиться боронити її зі зброєю в руках. Для того щоб цей захист був надійним та ефективним, необхідно бути до нього добре підготовленими. Саме із цією метою у старших класах школи вивчається предмет «Захист Вітчизни». У процесі його опанування потрібно засвоїти конституційні права та обов’язки громадян і громадянок України щодо захисту держави, призначення Збройних Сил України, інших військових формувань, вимоги Військової присяги та статутів, основи цивільного захисту, домедичної допомоги, набути певних практичних умінь тощо. 

Підручник, який ви тримаєте в руках, допоможе на цьому шляху. Навчальний матеріал викладено у вступі та 9 розділах. Рубрика «Для допитливих» містить додаткові відомості з тем. У підручнику подано схеми й таб лиці, цікаві ілюстрації, світлини та репродукції картин. Після кожного параграфа є запитання та завдання для перевірки засвоєння матеріалу.

Зверніть особливу увагу на рубрику «Формуємо компетентності». Виконуючи її завдання, ви:

  •  будете вчитися бачити й розуміти навколишній світ, орієнтуватись у ньому, усвідомлюючи свою роль і призначення;
  •  використовуючи додаткові джерела, зокрема Інтернет, самостійно шукатимете, аналізуватимете й добиратимете різноманітну інформацію, розвиватимете вкрай потрібні сучасній людині особистісні якості, культуру мислення та поведінки;
  •  працюватимете у групі, вестимете дискусії, презентуватимете свої проекти;
  •  поглибите знання з основ безпечної життєдіяльності;
  • усвідомите особливості національної та загальнолюдської культури, духовноморальні основи життя людини й людства, окремих народів.

Усі навички, яких ви набудете на уроках захисту Вітчизни, допоможуть вам у майбутньому стати свідомими громадянами своєї держави, здатними розв’язувати реальні проблеми в повсякденному житті.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Захист Вітчизни. 10 клас. Основи медичних знань. Підручник. Рівень стандарту
125982
Гудима А., Пашко К., Гарасимів І., Фука М.
149 ₴150 ₴
Захист Вітчизни. 10 клас. Підручник. Рівень стандарту
125983
Гарасимів І., Пашко К., Фука М., Щирба Ю., Гудима А.
149 ₴150 ₴
Захист Вітчизни ПІДРУЧНИК 10 кл. (Укр) Рівень стандарту. Основи медичних знань
90905
Лелека В. М. та ін.
396 ₴400 ₴