Чоловіки & секс. Несподівана правда 38453

Паперова книга
38453
Чоловіки & секс. Несподівана правда - фото 1
280
1 людина

Все про “Чоловіки & секс. Несподівана правда”

Від видавця

Доктор Абрам Моргенталер - хірург-уролог з 25-річним стажем і професор Гарвардської медичної школи, засновник клініки "Чоловіче здоров'я" Його роботи на теми чоловічої сексуальності опубліковані в найбільш престижних медичних журналах США, а також в популярних виданнях "New Yorker" та "Wall street Journal" Доктор Моргенталер читає лекції по всьому світу, веде наукові дослідження і продовжує прийом пацієнтів. Він живе і працює неподалік від Бостона.

 

Революційна книга Моргенталера докорінно змінює весь контекст, в якому розгортаються дискусії про чоловіка і його статевої функції. Вистачить дивитися на чоловіків як на марсіан, неандертальців. Уважний, багаторічний пильний погляд дозволяє усвідомити, що чоловіки - благородні істоти, здатні багатьом пожертвувати заради щастя своїх улюблених. Книга написана легко; делікатність і почуття гумору автора у поєднанні з лікарською прямолінійністю дозволяє уникати натяків і обговорювати складні питання у невимушеному тоні, але це не применшує ні серйозності досліджень, ні глибини і важливості порушених проблем.

 

"Захоплююча і весела книжка, що дає привід і посміятися, і розплакатися, і сформулювати для себе нові уявлення. Я більше ніколи не зможу повернутися до колишніх поглядів в розмові про чоловіків, статевого життя і людських відносинах".
Доктор медицини, професор Санджив Чопра, один з авторів книги "Живіть краще, живіть довше"


"Ця книга відповідає на ті запитання про секс і взагалі про стосунки між людьми, які часто задають, вже не сподіваючись отримає відповідь. Чуйний, співчутливий погляд доктора Моргенталера, його оригінальні судження про статеве життя чоловіка, який вона складається на початку XXI століття, роблять цю книжку цікавою і пізнавальною для всіх чоловіків і жінок".

Доктор Алан Альтман, колишній президент Міжнародного товариства з вивчення сексуального здоров'я жінок

 

Книга цікава як чоловікам, які зможуть відчути, що вони не залишилися один на один за своїми проблемами, так і жінкам, які хотіли б краще зрозуміти свого партнера. Не виключено, що після прочитання книги життя багатьох сімейних пар стане легше, насиченішим і тепліше.

Анотація

Чоловіки & секс. Несподівана правда

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
The Big Book of Legs
265759
2'295 ₴2'700 ₴
The Big Penis Book
265777
2'700 ₴
The Big Butt Book
265788
2'295 ₴2'700 ₴
The Big Book of Pussy
265790
2'295 ₴2'700 ₴
The Bigger Book of Breasts
265784
2'805 ₴3'300 ₴
Araki. Bondage
265753
Nobuyoshi Araki
4'505 ₴5'300 ₴