Как хочет женщина. Мастер-класс по науке секса 39336

Паперова книга
39336
Как хочет женщина. Мастер-класс по науке секса - фото 1
Как хочет женщина. Мастер-класс по науке секса - фото 2
Как хочет женщина. Мастер-класс по науке секса - фото 3
730
19 людей
Купити

Все про “Как хочет женщина. Мастер-класс по науке секса”

Від видавця

Наукові відповіді на всі питання про жіночому тілі і те, як реалізувати власний сексуальний потенціал.

Ця книга — дослідження того, як влаштована жіноча сексуальність, засноване на наукових дослідженнях і нейробіології. Вона здатна змінити вашу сексуальне життя на краще.

протягом останнього десятиліття вчені намагалися винайти аналог «Віагру» для жінок. Де ж ця «рожева таблетка»? Ця книга пояснює, чому така таблетка неможлива. Зате вона розповідає про тих відкриттях в області жіночої сексуальності, які були зроблені за час пошуку чарівної пігулки.

Перший урок від Емілі Нагоски в тому, що у кожної жінки своя сексуальність, унікальна як відбиток пальця, і жінки значно сильніше відрізняються один від одного, ніж чоловіки. Тому ніколи не намагайтеся судити про себе з чужого досвіду. Жінки різні, і це нормально.

Другий урок — секс завжди пов'язаний із зовнішнім контекстом. Все, що відбувається в повсякденному житті жінки, впливає на її збудження, пристрасть і оргазм. І коли ви зрозумієте, як працює ваш механізм сексуальної реакції, ви візьмете під контроль і зовнішнє середовище, і власний мозок, щоб максимально розкрити свій сексуальний потенціал навіть у недосконалому світі.

Дослідження з різних галузей науки доводять, що ключовий фактор повноцінного сексуального життя — не те, що і як жінка робить в ліжку, а те, як вона до цього ставиться. Це означає, що стрес, настрій і довіру грають найважливішу роль — і як тільки ви це усвідомлюєте, то зможете впливати на ці чинники і реалізувати свій сексуальний потенціал.

На якому б етапі свого сексуального шляху ви не знаходилися, повністю чи ви задоволені і хочете, щоб далі було тільки краще, або ви страждаєте і шукаєте відповіді, після прочитання цієї книжки ви точно зможете поліпшити вашу сексуальне життя. Ви побачите, що з точки зору сексуальних відносин ви цілісними і здорові — навіть якщо ви не зовсім впевнені в цьому.

Від автора

Бути експертом в області статевого виховання означає без кінця відповідати на запитання. Студенти, друзі, друзі друзів і сторонні мені люди без кінця надсилають питання про сексуальне бажання, порушення, задоволенні, а також про біль, пов'язаної з сексуальними стосунками, про оргазмах, фетишах, фантазіях, виділеннях і багатьох інших речей.

Ось кілька прикладів таких питань:

  • Коли мій партнер проявляє ініціативу, я йому охоче підіграю. Але, схоже, я ніколи не пропоную секс сама. Чому?
  • Я бачила передачі про жінок, які не отримують задоволення від сексу, тому що вічно незадоволені своїм тілом. Це якраз про мене. Як мені позбутися цієї звички?
  • Я читала десь, що іноді жінки в тривалих відносинах перестають цікавитися сексом, навіть якщо раніше люблять свого партнера. Це точно мій випадок. Що зробити, щоб знову захотіти сексу з партнером?
  • По-моєму, у мене ніколи не було оргазму...

За кожним з таких питань ховається один і найважливіший: «Я взагалі нормальна?» (І майже завжди відповідь одна — так).

У цій книзі я зібрала відповіді на найрізноманітніші питання. Я спостерігала радикальні зміни у тих, хто отримував відповіді, засновані на самих свіжих наукових даних, і на прикладах жінок, розібралися з сексуальною стороною свого життя і змінили відносини з власним тілом. Ці жінки і стали героїнями моєї книги. Розповідаючи історії, я дуже сподіваюся дати вам достатньо сил, щоб йти власною дорогою і реалізувати свій сексуальний потенціал.

Для кого ця книга

Для жінок, які хочуть отримати відповіді на всі питання про сексуальне життя і реалізувати свій сексуальний потенціал.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Секс – це ок
265645
Володимир Юшманов
350 ₴
Повага. Хлопцям про кохання, секс і згоду
199464
Інті Чавес Перес
343 ₴390 ₴
Метелик у кулаці, або невловимий оргазм
239388
Наталія Терещенко
399 ₴420 ₴
Про секс. То як, поговоримо?
139339
Ханна Віттон
378 ₴430 ₴
Новая камасутра. Самая полная версия
186634
Нестерова Дарья
456 ₴480 ₴
Секс для чайників, 2-е видання
41047
Рут К. Вестхаймер
500 ₴
Камасутра De Luxe
121040
504 ₴720 ₴
The Little Book of Tom. Military Men
265749
704 ₴800 ₴
The Little Big Penis Book
265755
704 ₴800 ₴
The Little Big Butt Book
265768
800 ₴
The Little Big Book of Legs
265773
704 ₴800 ₴