Державне управління освітою. Підручник для вищих навчальних закладів. Затверджено Міністерством освіти і науки України. 25262

Паперова книга
25262
35
3 людини

Все про “Державне управління освітою. Підручник для вищих навчальних закладів. Затверджено Міністерством освіти і науки України.”

Від видавця

Автор: В. О. Лунячек. Мова: українська. Формат: 135*200 мм. Кількість сторінок: 288 стор У підручнику висвітлено стратегічні напрями вдосконалення системи освіти України на тлі світових тенденцій. Значна увага приділена теоретико-методологічним основам управління освітою, проблем поліпшення її якості. У роботі узагальнено досвід функціонування й розвитку навчальних закладів, органів управління освітою, общественных структур розвинених країн світу, інституцій, що опікуються проблемами вимірювання якості освіти за кордоном. Наведено також матеріали щодо становлення системи зовнішнього незалежного оцінювання знань випускників загальноосвітніх навчальних закладів в Україні. Для педагогічних працівників системи середньої і вищої освіти; керівників навчальних закладів та установ, органів управління освітою; студентів вищих навчальних закладів, слухачів, що навчаються за магістерськими програмами; а також для всіх, хто цікавиться проблемами розвитку освіти на сучасному етапі.

Анотація

Державне управління освітою. Підручник для вищих навчальних закладів. Затверджено Міністерством освіти і науки України.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника