Unix та Linux. Керівництво системного адміністратора, 5-е видання, том 2 119657

Паперова книга
119657
1'800
15 людей
Купити

Все про “Unix та Linux. Керівництво системного адміністратора, 5-е видання, том 2”

Від видавця

Це сучасне і повне керівництво по інсталяції, налаштування та обслуговування будь-якої системи UNIX або Linux, включаючи системи, що надають базову інфраструктуру Інтернету і хмарну інфраструктуру.

Оновлене з урахуванням нових дистрибутивів і хмарних середовищ, це всебічне керівництво охоплює кращі практики для всіх аспектів системного адміністрування, включаючи управління зберіганням даних, проектування та адміністрування мережі, безпека, веб-хостинг, автоматизацію, управління конфігурацією, аналіз продуктивності, віртуалізацію, DNS, безпека і управління IT-організаціями.

Автори — фахівці світового класу — розглянули хмарні платформи, методологію DevOps, безперервне розгортання, контейнеризацію, моніторинг і багато інші важливі теми.

Незалежно від вашої ролі в системах і мережах, побудованих на UNIX або Linux, це зрозуміле, добре написане керівництво допоможе підвищити ефективність і допоможе вирішити ваші найгостріші проблеми.

"Ця книга захоплююча і корисна як довідник. Якщо ви використовуєте системи UNIX і Linux, вона повинна стати вашою настільною книгою. В ній коротко і без зайвих просторікувань написано про історію цих систем. Вона містить точну інформацію, яка викладається у яскраву і запам'ятовується формі."

— Джейсон А. Наннелли (Jason A. Nunnelly)

Це сучасне і повне керівництво по інсталяції, налаштування та обслуговування будь-якої системи на основі FreeBSD або Linux, включаючи системи, що надають базову інфраструктуру Інтернету і хмарну інфраструктуру. Оновлене з урахуванням нових дистрибутивів і хмарних середовищ, це всебічне керівництво охоплює кращі практики для всіх аспектів системного адміністрування, включаючи управління зберіганням даних, проектування та адміністрування мережі, безпека, веб-хостинг, автоматизацію, управління конфігурацією, аналіз продуктивності, віртуалізацію, DNS, безпека і управління IT-організаціями. Автори, які є фахівцями з світовими іменами, розглянули хмарні платформи, методологію DevOps, безперервне розгортання, контейнеризацію, моніторинг і багато інші важливі теми.

Книга призначена для студентів, системних адміністраторів і всіх програмістів, що використовують системи FreeBSD і Linux.

Анотація

Unix та Linux. Керівництво системного адміністратора, 5-е видання, том 2

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Practical Linux System Administration: A Guide to Installation, Configuration, and Management 1st Edition
259132
Kenneth Hess
1'200 ₴
UNIX. Професійне програмування. 3-е изд.
63053
Уильям Стивенс, Стивен Раго
1'239 ₴
Linux. Біблія користувача
791
Кристофер Негус
1'280 ₴
Learning Modern Linux: A Handbook for the Cloud Native Practitioner 1st Edition
197709
Michael Hausenblas
1'400 ₴
Windows 11 for Enterprise Administrators: Unleash the power of Windows 11 with effective techniques and strategies 2nd ed. Edition
263353
Manuel SingerJeff StokesSteve MilesThomas LeeRichard Diver
1'400 ₴
Modern System Administration. Building and Maintaining Reliable Systems
197713
Jennifer Davis
1'450 ₴
Linux for System Administrators: Navigate the complex landscape of the Linux OS and command line for effective administration
259116
Viorel RudareanuDaniil Baturin
1'700 ₴
The Linux DevOps Handbook: Customize and scale your Linux distributions to accelerate your DevOps workflow
263517
Damian WojslawGrzegorz Adamowicz
1'700 ₴
Linux Cookbook. Essential Skills for Linux Users and System & Network Administrators. 2nd Ed.
244769
Carla Schroder
2'200 ₴