Методи та алгоритми комп'ютерної обробки геологічної і маркшейдерської інформації. Практика обробки заводських даних 39427

Паперова книга
39427
Методи та алгоритми компютерної обробки геологічної і маркшейдерської інформації. Практика обробки заводських даних - фото 1
260
1 людина

Все про “Методи та алгоритми комп'ютерної обробки геологічної і маркшейдерської інформації. Практика обробки заводських даних”

Від видавця

У цій монографії розглядаються розроблені авторами (а також відомі) методи та алгоритми комп'ютерної обробки геологічних та маркшейдерських даних, призначені для інформаційної підтримки прийняття керуючих рішень в гірських підрозділах підприємстві хіміко-технологічних галузей (заводах виробництва різних будматеріалів мінеральних добрив тощо). Досліджуються підприємства, що видобувають гірське сировину відкритим способом в кар'єрах) і переробляють його в кінцевий продукт - цемент різних марок будівельний щебінь, добрива калійні, фосфорні та ін. Ядром книги є розроблені авторами методи та алгоритми моделювання геологічних структур декількох класів поширених для родовищ сировини згаданих вище підприємств, та побудови цифрових карт різних видів, службовців для оцінки обсягів корисних копалин на родовищі за окремими сортами і розрахунку якісних параметрів видобувається сировинного потоку, що надходить на підприємство як з окремих ділянок кар'єра, гак і в комплексі з декількох ділянок у вигляді суміші. Розглядаються також алгоритми обробки маркшейдерських даних (даних геодезичних зйомок), розроблені різними авторами. Ці алгоритми, як і алгоритми моделювання геологічних структур, представлені у книзі за формою, наближеної до найбільшою мірою їх готовності для подальшого виконання робіт з їх програмування.

 

Книга орієнтована як на розробників програмного забезпечення гірничо-геологічних інформаційних систем (ГГИС) і спеціалізованих пакетів програм, так і на фахівців гірських підрозділів, які застосовують засоби ГГИС і ставлять перед програмістами завдання забезпечення ГГИС новими функціями.

Анотація

Методи та алгоритми комп'ютерної обробки геологічної і маркшейдерської інформації. Практика обробки заводських даних

Рецензії

0

Всі характеристики

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Рефакторинг з використанням шаблонів
1010
5/1
Джошуа Кериевски
900 ₴
Design Patterns for Cloud Native Applications: Patterns in Practice Using APIs, Data, Events, and Streams
154865
Kasun IndrasiriSriskandarajah Suhothayan
760 ₴950 ₴
Head First. Патерни проєктування
129298
Ерiк Фрiмен, Елiзабет Робсон
990 ₴
UML Distilled: A Brief Guide to the Standard Object Modeling Language, 3rd Edition
32903
Martin Fowler
1'000 ₴
Patterns of Software Construction: How to Predictably Build Results. 1st Ed.
244711
Stephen Rylander
1'600 ₴