Картки з української мови: експрес-контроль Ч. 2, 1 кл. Левченко В. С. 33767

Паперова книга
33767
Картки з української мови: експрес-контроль Ч. 2, 1 кл. Левченко В. С. - фото 1
11

Все про “Картки з української мови: експрес-контроль Ч. 2, 1 кл. Левченко В. С.”

Від видавця

Картки з української мови призначені для першокласників і є частиною навчально-методичного комплекту з навчання грамоти.

 

Контроль знань у першому класі вимагає особливих форм роботи, оскільки учні тільки почали опановувати українську мову, урок триває лише 35 хвилин, а завдання додому не даються. Активно користуватися картками на уроці можна після вивчення букварної частини. Якщо в класі є учні, які вже вміють читати, то картки можна застосовувати в процесі засвоєння матеріалу букварної частини - складати фонетичні схеми, речення за поданими схемами, добирати слова за запитаннями, що належать до різних частин мови, і складати з ними словосполучення і речення (без використання термінів). В останньому випадку картки для роботи слід пропонувати найпідготовленішим учням.

 

На одному боці картки сформульоване завдання, воно може виконуватися на картці, у зошиті або на окремому аркуші. На звороті надається підказка чі зразок виконання. Якщо дитині важко виконати завдання без сторонньої допомоги, вона може скористатися відомостями, наведеними на звороті картки. Таким чином у першокласника формується вміння користуватися довідковими матеріалами, яке, безумовно, у подальшому стане йому в пригоді.

 

 Ми пропонуємо за дев'ять ять варіантів одного завдання, що допоможе вчителю не тільки організувати індивідуальний контроль засвоєння навчального матеріалу, а й провести фронтальну перевірку, за якої всім учням можна запропонувати як однотипні завдання, так і завдання різних типів, здійснюючи в такий спосіб диференційований підхід до навчання. Картки можна застосовувати не тільки на уроках, а й на заняттях груп подовженого дня.

 

У першій частині посібника вміщено картки із завданнями, спрямованими на перевірку сформованості в учнів умінь ділити слово на склади, визначати місце наголосу в слові, робити звуко-буквений аналіз слова, будувати звукову схему слова, складати схему речення

Зміст

 

Анотація

Картки з української мови: експрес-контроль Ч. 2, 1 кл. Левченко В. С.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Українська мова. 1 клас. Буквар. Підручник у 2-х частинах. Частина 1
90911
Інна Большакова, Марина Пристінська
296 ₴299 ₴
Українська мова. 1 клас. Буквар. Підручник у 2-х частинах. Частина 2
90912
Інна Большакова, Марина Пристінська
299 ₴
Українська мова та читання. Підручник для 1 класу закладів загальної середньої освіти (у 2-х частинах). Частина 2
116893
Галина СапунО.Придаток
280 ₴350 ₴
Українська мова. Буквар. Підручник для 1 класу у 2-х частинах. Частина 2
118236
1/1
Ольга ПридатокНадія Кравцова
280 ₴350 ₴