Dean Martin – Croonin' With Dean

Dean+Martin+%E2%80%93+Croonin%27+With+Dean - фото 1

Все про “Dean Martin – Croonin' With Dean”

Від видавця

Фирменная виниловая пластинка (VINYL)


A1 Memories Are Made Of This

A2 That's Amore

A3 Sway

A4 Kiss

A5 What A Diff'rence A Day Made

A6 Non Dimenticar

A7 You're Nobody 'Til Somebody Loves You

A8 Innamorata

B1 Volare

B2 How Do You Speak To An Angel

B3 Besame Mucho

B4 C'est Si Bon

B5 Dream A Little Dream Of Me

B6 In Napoli

B7 Come Back To Sorrento

B8 The Man Who Plays The Mandolino

C1 Return To Me

C2 The Naughty Lady Of Shady Lane

C3 Arrivederci Roma

C4 Dammi Dammi Dammi

C5 I Can't Give You Anything But Love

C6 Basin Street Blues

C7 Angel Baby

C8 Goodnight My Love

D1 Mambo Italiano

D2 Let Me Go Lover

D3 April In Paris

D4 True Love

D5 I Feel A Song Comin' On

D6 On An Evening In Roma

D7 I've Got My Love To Keep Me Warm

D8 Magic Is The Moonlight



Всі характеристики

  • Рік
  • Жанр
  • Стан
    SS - Still Sealed
  • Виробник
    Bellevue Publishing
  • Стиль

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника