Побудовано на століття

Паперова книга
113977
Побудовано на століття - фото 1
320

Все про “Побудовано на століття”

Від видавця

Про книги

Яскрава книга про архітектурних спорудах Росії, написана простою мовою, насичена великими розворотними ілюстраціями, короткими врізками, іграми і загадками. В ній викладені основні факти про теорії та історії архітектури, даються приклади вітчизняних будівель, зіграли роль в історії країни, відобразили тенденції в житті суспільства і/або зробили вплив на розвиток архітектурної думки. У книзі пояснюється, яку функцію несе споруда, чому воно саме так виглядає і які завдання вирішив архітектор, створюючи його.

Фішки книги

  • Унікальна концепція.
  • Книга приверне увагу дитини візуальною інформацією, показавши, яким красивим і цікавим може бути архітектурна споруда.
  • Ілюстрації Ганни Расторгуевой.
  • Книга про нашу країну, її історію та архітектуру.
  • Дитина познайомиться з архітектурними пам'ятками і дізнається більше про історію Росії.
  • У книзі є інтерактив: кожні кілька розворотів зустрічається загадка від наскрізного персонажа — дятла Арха.
  • В кожному будинку відображено те, як архітектура переплітається з історією країни.
  • Будівлі розташовані в хронологічному порядку (вибудувані по епохах), щоб у читача склалося повне враження про безперервному історичному процесі.

Розповідь про споруди вписується в короткий історичний контекст, що пояснює ідею книги: архітектура — відображення життя суспільства, по ній можна вивчати історію країни. Об'єкти, які згадуються в книзі, в першу чергу красиві. Кожен проект чимось незвичним, тому малюнки хочеться роздивлятися, звертаючи увагу на нові деталі.

Історичний контекст не завжди виражено в окремому подію (завоювання князівства, сходження на престол), це може бути і громадсько-культурний процес (як, наприклад, залежність від Німеччини і наслідування німецької та французької архітектури в епоху Катерини).

Це інтерактивна книга: кожні кілька розворотів зустрічається загадка від наскрізного персонажа — дятла Арха. Загадка стимулює дитину ще ґрунтовніше вивчати деталі малюнка, запам'ятовувати архітектурні особливості, порівнювати будівлі з різних розворотів і т. д.

Ілюстрації в книзі займають основне місце.

У цієї книги унікальна концепція: це не просто книжка з будівлями. У кожному будинку відображено те, як архітектура переплітається з історією країни. Що в архітектурних пам'ятках зберігається пам'ять про історичні процеси та події. Відповідно, це два в одному: дитина і познайомитися з архітектурними пам'ятками, і дізнається більше про історію. Це відповідає тренду в освіті: краще сприймається і запам'ятовується інформація на перетині дисциплін. Дитина розуміє, як все взаємопов'язане.

Автори вклали в книгу ідею про те, як важливо, щоб архітектура була вписана в навколишнє середовище. Розворот про сучасність присвячений тенденціям нового урбанізму. Це прищеплює дитині повагу до природи та розуміння того, що діяльність людини повинна бути не на шкоду навколишньому середовищу.

Книга досить велика за форматом, якісною щільному папері. Це настільна книга, яка прикрасить будь-який будинок.

Для кого ця книга

Для всіх любителів архітектури і історії від 5 років і старше.

Для цікавих і допитливих дітей.

Анотація

Побудовано на століття

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника