Погляд художника. Розвиваємо уяву і знаходимо джерело натхнення

Паперова книга
124035
Погляд художника. Розвиваємо уяву і знаходимо джерело натхнення - фото 1
Погляд художника. Розвиваємо уяву і знаходимо джерело натхнення - фото 2
Погляд художника. Розвиваємо уяву і знаходимо джерело натхнення - фото 3
350
3 людини

Все про “Погляд художника. Розвиваємо уяву і знаходимо джерело натхнення”

Від видавця

Про книги

Пам'ятайте безтурботні дні дитинства, коли ви малювали картинки, які досі висять на стінах у батьків і іноді дивують навіть вас самих? Ви вже й не згадаєте, коли, а головне, чому настав момент, коли вам захотілося правильно намалювати коня або ідеальний автомобіль. Це поклало кінець простоти і невимушеності. Можливо, саме тоді малювання навіть перестало бути вам в радість.

Поради Петера Йєнні допоможуть повернути колишню легкість. Адже мова не про ідеальному зображенні предметів — це здатний зробити і смартфон. Головне — ваш власний стиль і самовираження. Ця книга — для тих, хто тільки вчиться малювати або вже вміє, але хоче отримати нові навички та працювати впевненіше, а також заново відкрити для себе мову малювання. Вправи в ній дуже схожі на веселу дитячу гру. Вчитися ви будете самі — автор тільки дасть вам корисні поради про те, з чого варто почати.

Ви вдосконалите свою візуальне мислення, навчитеся розпізнавати образи в уявному хаосі розрізнених деталей і спонтанних ліній; бачити легкі натяки на них в звичайному світі, помічати їх в абстрактних плямах, хмарах, подряпинах і в чому іншому. У ваших силах підключити свою уяву і стати творцем: варто лише відкрити очі, плисти по волі почуттів і побачити світ у всій його красі і різноманітті.

Про серії

Ця книга входить в серію коротких настанов для тих, хто навчається малюванню. Вона спонукає не лише взяти в руки олівець і почати творити, але і подивитися на світ свіжим поглядом. Візуальне мислення та уяву — найважливіші інструменти, які в сучасному світі часто недооцінюються. Завдяки порадам Петера Йєнні ви навчитеся сприймати своє оточення по-новому і слідом за автором відкриєте для себе радість творчості.

Кожна з книг серії починається з короткого вступу і включає 22 вправи, зосереджених на різних аспектах. Книга «Погляд художника» вчить читача знаходити джерело натхнення в повсякденних дрібницях. У книзі «Техніки малювання» досліджуються такі дії, як жестикуляція, дотик, відчуття, каракулі і рух; всі вони стають відправними точками для створення малюнка.

Від автора

Мета цієї невеличкої книжки — навчити вас розпізнавати образи в удаваному хаосі, бачити натяки на них у звичних об'єктах і красу повсякденної: плями, хмари, подряпини і так далі. Ваші очі навчаться помічати образи, які ви раніше упускали з уваги. Деякі глави спонукають вас робити замальовки, писати в кольорі або фотографувати. А може, ви застосуєте цю книгу, як основу для спостережень і станете самі придумувати нові картини.

Наше завдання — навчитися візуального мислення, і гра — один із підходів. Вправи (гра) і сприйняття (образів) так захоплюючі, що цілком можуть зацікавити навіть тих, хто ніяк не пов'язаний з мистецтвом. Деякі поради і підказки про те, як черпати натхнення у формах, кольорах і структурі поверхонь, будуть корисними в різних областях.

Для кого ця книга

Книга для початківців художників і всіх, хто хоче розвинути навички малювання і художнього бачення.

Про автора

Петер Йєнні — почесний професор і завідувач кафедри візуального дизайну у Швейцарської вищої технічної школи Цюріха. У своїх книгах він прагне навчити читачів не тільки навичкам малювання, але і візуальним сприйняттям і задоволення від експериментів із власним уявою.

Анотація

Погляд художника. Розвиваємо уяву і знаходимо джерело натхнення

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника