Цивільне право України. Навчальний посібник до складання вступного випробування в магістратуру у форматі ЗНО 2021 152482

Паперова книга
152482
Цивільне право України. Навчальний посібник до складання вступного випробування в магістратуру у форматі ЗНО 2021 - фото 1
350
1 людина
Купити

Все про “Цивільне право України. Навчальний посібник до складання вступного випробування в магістратуру у форматі ЗНО 2021”

Від видавця

У посібнику дано відповіді на ключові питання з навчального курсу «Цивільне право України» з урахуванням останніх змін і доповнень, внесених до цивільного законодавства, що виносяться на зовнішнє незалежне оцінювання студентів, які навчаються за спеціальностями «Право» і «Міжнародне право», відповідно до Програми вступного випробування, затвердженої наказом МОН України від 8 квітня 2021 р. № 408.

Посібник призначений для студентів (слухачів, курсантів) юридичних закладів вищої освіти та юридичних факультетів закладів вищої освіти всіх форм навчання, які готуються до складання вступного випробування до магістратури. Може бути корисним абітурієнтам, аспірантам, науковцям і практичним працівникам.


Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Кримінальний процес. Навчальний посібник до складання вступного випробування в магістратуру у форматі ЗНО
153864
Капліна О. В.Карпенко М.ОМаринів В.І.Туманянц А. Р.
240 ₴