Світова література. 11 клас. Хрестоматія серія Lexis. Академічний та профільний рівні. Андронова Л. Р., Карліна Л. О. Весна. 13192

Паперова книга
13192
Світова література. 11 клас. Хрестоматія серія Lexis. Академічний та профільний рівні. Андронова Л. Р., Карліна Л. О. Весна. - фото 1
6880 ₴
4 людини

Все про “Світова література. 11 клас. Хрестоматія серія Lexis. Академічний та профільний рівні. Андронова Л. Р., Карліна Л. О. Весна.”

Від видавця

Серія нових сучасних хрестоматій «Lexis» — це, по можливості, повний об'єм творів (ремарки використано лише там, де вони були необхідними) замість неефективної практики подання текстових фрагментів із переказами змісту. У представленому посібнику наявні програмові твори. Окрім цього, хрестоматія для 11 класу містить: літературознавчу статтю до кожного розділу (характеристика певного літературного періоду); оглядові статті (особливості творчого доробку митця, його відносини із суспільством, що сформує образ письменника як людини, близької дитині); таблиці з основними фактами з життя та творчості письменника; рубрики «Це цікаво!» (цікаві факти з життя письменника та його творчості, що підвищить інтерес до прочитаного); рубрики «Словник незрозумілих слів» (тлумачення деяких термінів і зрозуміти, що надасть можливість краще зрозуміти прочитане та збагатити свій лексикон).

Анотація

Світова література. 11 клас. Хрестоматія серія Lexis. Академічний та профільний рівні. Андронова Л. Р., Карліна Л. О. Весна.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Хрест. довідник Світова (Зарубіжна) лiтра11 кл (Рівень стандарту і проф.) НОВА ПРОГРАМА НУШ
107084
Полулях Н. С., Столій І. Л.
68 ₴80 ₴
Зарубіжна література ПІДРУЧНИК 11 кл. Рівень стандарту (Укр) Паращич В.В. та ін.
127619
Паращич В. В., Фефілова Г. Є., Коновалова М. В.
396 ₴400 ₴