Бестселер : Важкий понеділок (у) 118774

Паперова книга
118774
Бестселер : Важкий понеділок (у) - фото 1
291320 ₴
1 людина
Купити

Все про “Бестселер : Важкий понеділок (у)”

Від видавця

«Важкий понеділок» — безсумнівно, найкращий роман відомого американського нейрохірурга та журналіста, постійного медичного оглядача CNN Санджая Ґупти. Книжка стала супербестселером й отримала широке визнання в багатьох країнах. П’ятеро хірургів, кожен — яскрава, своєрідна та сильна особистість, ведуть повсякденну боротьбу зі смертю в одній із найбільших лікарень США. А о шостій ранку в понеділок настає «час Х» — це час загальнолікарняної конференції, на якій аналізуються неминучі помилки і промахи лікарів, бо вони, як кожен із нас,— просто люди з усіма їх слабкостями, амбіціями, заплутаними почуттями і проблемами.

За романом «Важкий понеділок» у 2013 році в США був знятий однойменний драматичний серіал, продюсером і сценаристом якого виступив лауреат одинадцяти премій «Еммі» Девід Е. Келлі, творець серіалів «Надія Чикаго», «Юристи Бостона» та «Еллі Макбіл».

ПРО АВТОРА

Санджай Ґупта — американський нейрохірург, письменник і медичний журналіст індійського походження, який отримав широку популярність у США завдяки шоу Sanjay Gupta MD на каналі CNN. Цю діяльність Санджай Ґупта поєднує з посадами заступника керівника нейрохірургічної служби в Меморіальній лікарні Грейді в Атланті (Джорджія) і доцента кафедри нейрохірургії в Медичній школі Університету Еморі.

У 2006 році репортажі Санджая Ґупти з благодійної лікарні в Новому Орлеані під час урагану «Катріна» були удостоєні премії «Еммі» — як найбільш вражаючі історії, що з’явилися в головних випусках новин. Він також є автором постійної колонки, присвяченої медицині, на сторінках журналу Time і двох науково-популярних бестселерів — «Погоня за життям» (2007) і «Ті, хто обманув смерть» (2009).

Роман «Важкий понеділок» (Monday Mornings) побачив світ у 2012 році й миттєво став бестселером New York Times.

Роком пізніше книжка була адаптована в телесеріал. Виконавчими продюсерами виступили Девід Е. Келлі і сам Санджай Ґупта.

У січні 2009 року Санджаю Ґупті була запропонована посада Головного хірурга Сполучених Штатів в адміністрації президента Обами, але він відмовився від цієї честі.

У 2011 році журнал Forbes визнав автора «Важкого понеділка» одним із десяти найвпливовіших знаменитостей США.

Анотація

Бестселер : Важкий понеділок (у)

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника