Жінка. Керівництво для чоловіків 42937

Паперова книга
42937
Жінка. Керівництво для чоловіків - фото 1
02.05
390

Все про “Жінка. Керівництво для чоловіків”

Від видавця

Про книги
Результати 40-річного дослідження, яке вперше дало науковий відповідь на питання: чого ж хочуть жінки? І показало, що потрібно робити чоловікові, щоб залучити жінку і побудувати міцні відносини.

Доктор наук Джон Готтман відомий тим, що вміє з точністю до 94 відсотки передбачити перспективу розлучення у сімейних пар. І головне джерело знань — наукова лабораторія.

Джон — дослідник, а його дружина, доктор Джулі Шварц — психолог-клініцист, і вони працюють пліч-о-пліч задля зміцнення відносин між сімейними парами на нашій планеті. Дуг і Речел — співавтори міжнародних бестселерів на такі теми, як близькість і пристрасть. Крім того, Речел — лікар, і її клінічний досвід та медична практика допомагають багатьом жінкам і чоловікам у зціленні як тіл, так і сердець.

Джон — провідний дослідник сімейних взаємин світового класу, а крім того, він на власному досвіді відчув руйнівний вплив невдач з жінками — звичайно, до того, як зустрів Джулі.

Ми хотіли б відразу внести ясність: історія Джона і його відносин з жінками схожа на поле бою, усипане залишками загиблих романів. Дуг теж не народився Дон Жуаном, хоча і написав книгу про цьому знаменитому обольстителе, яка була перекладена на багато мов і користується успіхом по всьому світу.

Але якщо ні Джон, ні Дуг не отримали від народження благословенний дар розуміння прекрасної статі, як же їм вдалося зберігати щасливі шлюби з надзвичайними жінками відповідно 30 та 29 років?

Доводиться заявити: ці двоє — ніякі не гуру любовних справ. Все, що їм відомо про жінок, вони дізнавалися важкими шляхами — Джон, наприклад, витратив 40 років, вивчаючи життя реальних сімейних пар.

Керівництво, представлене на цих сторінках, засноване на реальних дослідженнях і життєвих відносинах — і поганих, і непоганих, і навіть чудових. Більша частина цих відомостей невідома світу клінічної науки. У минулі роки клінічні фахівці, які писали на теми відносин, мали можливість спостерігати тільки невдалі пари, тому їх уявлення про те, якими повинні бути щасливі відносини, спиралися на голі фантазії. Ці експерти не мали поняття про те, як саме ставляться до своїх партнерок чоловіків, які складаються в по-справжньому щасливих і чудових відносинах.

У них не було Лабораторії любові. А у авторів цієї книги є.

Для кого ця книга

Для всіх чоловіків.

Анотація

Жінка. Керівництво для чоловіків

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари