Смерть від нарад. Бізнес-роман 58168

Паперова книга
58168
Смерть від нарад. Бізнес-роман - фото 1
470
4 людини
Купити

Все про “Смерть від нарад. Бізнес-роман”

Від видавця

Про книги

Патрік Ленсиони у своєму фірмовому стилі розповідає про одну з найболючіших і недооцінених проблем сучасного бізнесу.

«Я б набагато більше любив свою роботу, якби не треба було ходити на наради», — так говорять багато керівників.

Уявіть собі, що хірург визнається медсестрі перед операцією: «Якщо б мені не доводилося працювати скальпелем, я б, напевно, навіть полюбив свою справу». Або диригент симфонічного оркестру перед виступом: «Така прекрасна робота, тільки ці концерти заважають». Або професійний бейсболіст: «Я із задоволенням займався спортом, якщо б не доводилося брати участь в матчах».

Правда, безглуздо? Але саме так виглядають бізнесмени, які бідкаються з приводу нарад.

Подивіться на проблему наступним чином. Праця управлінців і керівників організацій багато в чому зводиться до нарад. Зрештою, нам платять не за якусь конкретну фізичну роботу: ми не приймаємо пологи, не забиваємо голи, не смішимо публіку. Подобається нам це чи ні, наради в нашій роботі — це та сама операційна, стадіон, сцена.

проте більшість з нас терпіти не можуть наради. Ми ноєм, намагаємося ухилитися від цього обов'язку, з нетерпінням чекаємо, коли ж, нарешті, все закінчиться — навіть якщо самі проводимо нараду! Як же несправедливо, що найголовніший елемент управління організацією виявляється настільки болючим і непродуктивним, що з ним залишається тільки змиритися.

При цьому соромитися нарад не варто. Вони критично важливі. Саме обговорення за зачиненими дверима президенти вирішують, бути чи не бути війні, губернатори дебатують з радниками про підвищення і зниження податкового тягаря, СЕО з групою керівників високого рівня обмірковують запуск нових брендів і продуктів, закриття підприємств.

чи Можна приймати хороші рішення і успішно управляти організацією, якщо наради викликають таку ненависть?

Коли потрібно зібрати слушні думки, гарне нарада — динамічний, пристрасне, зосереджене — просто незамінне. На превеликий жаль, погані наради майже завжди призводять до неправильних рішень.

Патрік Ленсиони впевнений: неприємне і нудне заняття можна перетворити в продуктивне, захоплююче, навіть надихає. Це допоможе виділитися на тлі конкурентів, які як і раніше будуть витрачати час, сили і ентузіазм на зборах, більше нагадують каторгу.

Щоб проілюструвати шлях до досягнення цієї мети, він вигадав історію про керівника, якому довелося вступити у вирішальну сутичку з поганими нарадами. А в кінці книги ви знайдете практичні поради з впровадження його ідей у вашій організації.

З цією книгою ви зможете вдихнути життя у ваші наради і зробити їх ефективними.

Для кого ця книга

Для лідерів і керівників.

Про автора

Патрік Ленсиони – автор книги «Смерть від нарад»

Патрік Ленсиони — автор бестселерів «П'ять вад команди», «Смерть від нарад», «Чотири манії видатного керівника» і «П'ять спокус керівника», написаних в жанрі бізнес-фікшн.

Патрік працює персональним тренером для керівників найбільших компаній і читає публічні лекції на теми лідерства, командної роботи і організаційного розвитку. В даний час він входить до складу Національної ради директорів Make-A-Wish Foundation of America.


Патрік також займає посаду президента консалтингової компанії The Table Group (Сан-Франциско), що спеціалізується на підготовці керівних команд та організаційному розвитку.

Анотація

Смерть від нарад. Бізнес-роман

Видеообзор

Рецензії

0

Всі характеристики

  • Видавництво
  • Автор
  • Серія
  • Категорія
  • Рік
    2017
  • Сторінок
    256
  • Формат
    145х215 мм
  • Обкладинка
    Тверда
  • Оформлення
    Лясе
  • Тип паперу
    Офсетний
  • Мова
    Російська
  • Оригінальна назва
    Death by Meeting

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Квантова економіка
180392
Андерс Індсет
391 ₴460 ₴
Memento memory. Как улучшить память, концентрацию и продуктивность мозга
140622
Елена Сосновцева
460 ₴
Лимон на чай: деньги в твоей жизни
156919
Евгений Коваленко
462 ₴
Переговори без поразки. Гарвардський метод
11957
Уильям ЮриРоджер ФишерБрюс Паттон
470 ₴
Великі, а не великі
36944
Бо Берлингем
470 ₴
Штучний інтелект і майбутнє людства
117927
Марк О'Коннелл
447 ₴470 ₴
Одна звичка в тиждень для всієї родини. Підвищуємо впевненість, зміцнюємо відносини, дбаємо про здоров'я, розвиваємо інтелект
113958
Бретт БлюментальДаниэль Ши Тан
376 ₴470 ₴
Мемуари
40833
Джон Дэвисон Рокфеллер
470 ₴