Розвиток пам'яті за методиками спецслужб 47935

Паперова книга
47935
Розвиток памяті за методиками спецслужб - фото 1
740

Все про “Розвиток пам'яті за методиками спецслужб”

Від видавця

Для кого ця книга

Книга призначена для всіх, хто має труднощі із запам'ятовуванням, відчуває необхідність розвитку розумових здібностей і хоче стати ефективніше в спілкуванні, роботі і в повсякденному житті, навчившись використовувати максимум можливостей свого мозку. 

Про що книга «Розвиток пам'яті за методиками спецслужб»

Можливості людського мозку вражають уяву: він здатний справлятися з завданнями, рішення яких недоступне самим сучасним комп'ютерам. Але це вірно лише в тому випадку, якщо ми регулярно його тренуємо. Якщо ж ми звикли використовувати «милиці» начебто органайзерів, навігаторів, записних книжок — пам'ять слабшає. Якщо ми з дня в день займаємося рутинною роботою, якщо перевантажуємо свою пам'ять інформацією, не фільтруючи і не систематизуючи її, здатність концентрувати увагу, гострота сприйняття, швидкість реакції погіршуються. Ви і самі все це знаєте. Гарна новина: це оборотно. Пам'ять можна і потрібно тренувати. 

І головна професія, для якої відмінна пам'ять, ясність і швидкість мислення життєво необхідні, — це професія розвідника. Розвідник не може сфотографувати розклад поїздів і план секретної операції на телефон, у нього немає часу довго і вдумливо вивчати стоси документів, і при цьому він повинен запам'ятати все до останньої деталі і в потрібний момент чітко відтворити. Справжня, не кіношна, розвідка — це не біганина з пістолетом, а робота з інформацією. Так чому б нам не використовувати розробки спецслужб в повсякденному житті? 

Чому книга «Розвиток пам'яті за методиками спецслужб» гідна прочитання
  • Програма тренування пам'яті заснована на методиках спецслужб, ефективність яких перевірена часом і поколіннями розвідників і контррозвідників.
  • Кожна глава відповідає етапами кар'єри агент розвідслужби. Ви пройдете всі щаблі школи розвідника — від агента-установника до подвійного агента, від самої простої роботи в розвідці до самої небезпечної і складною.
  • Кожен етап-рівень містить інструкції до методик запам'ятовування та вправи для їх відпрацьовування, у тому числі безліч інтерактивних.
  • Книга насичена ілюстраціями і стане прекрасним подарунком.
Хто творці

Денис Букін 
Народився в Уральську. Навчався в новосибірському Академмістечку і в Санкт-Петербурзі. Закінчив економічний факультет Санкт-Петербурзького політехнічного університету. Довгий час працював в економічних службах великих корпорацій енергетики та нафтогазової галузі. У 35 років круто змінив своє життя, звільнившись з «Газпрому» і перейшовши на роботу в невелику компанію Empatika. Паралельно з роботою закінчив Російську академію державної служби, ставши практичним психологом. Веде консалтингові проекти. Бере участь у створенні психологічних додатків для мобільних телефонів. Займається приватною психотерапевтичною практикою. Викладає в різних московських вузах. Пише книги. Досвід роботи у великих корпораціях, доступ до державних службовців і людям, які їх навчають, і власна психотерапевтична практика дозволили автору написати книгу для людей, які, не володіючи феноменальними здібностями, хочуть поліпшити свою пам'ять, загострити сприйняття, розвинути мислення.

Каміль Гулієв 
За першою освітою математик-економіст, що відбилося на індивідуальному стилі фотографа: ілюстрації відрізняються раціональністю композиції, прагненням до аналізу форм і символів. Працює в сфері рекламної фотографії. У 2013 році відкрив студію в Москві. Студент Вільних майстерень Московського музею сучасного мистецтва. У рамках XX Міжнародного місяця фотографії в Москві «Фотобієнале-2014» пройшла персональна виставка Каміля «Швидкорозчинна фотографія».
«У дитинстві, коли я дивився на світ через видошукач камери, я смакував його перетворення в фотографію. Трансформація навколишньої реальності, замкнутої в чорно-білу площину відбитка, з посиленим контрастом і різкістю — ось що привернуло мене тоді. Фотографія володіє дивовижною силою переконувати глядача в реальності зображуваного. Мене завжди приваблювали фотографи, які користуються цією силою і створюють цілі світи для персонажів своїх знімків. Зараз я працюю рекламним фотографом, відкрив свою студію, і захоплення стало моєю професією. Індустрія комерційної фотографії пред'являє свої вимоги, я навчився візуалізувати кадр ще до спуску затвора. Але у своїх творчих проектах я дозволяю собі, як і раніше, дивуватися відбитками, задавати питання, досліджувати та документувати результати. В цій книзі немає жодного кадру, знятого заздалегідь або для іншого проекту. Для роботи ми використовували оригінальні артефакти середини ХХ століття: меблі, предмети побуту, техніку і документи. Ми будували декорації, підбирали акторів і костюми, бо хотіли, щоб персонажі ожили. Спочатку для нас, а потім і для читача. Фотографії стали документацією нашої ігри в шпигунів. Хронікою світу наших героїв».

Empatika
Назва компанії походить від слова «емпатія» — уміння співпереживати і приймати позицію інших людей. Компанія починалася як консалтингова, однак незабаром стало ясно, що вносити в роботу максимум свободи і творчості дозволяють лише власні проекти. З часом місце консалтингу зайняли розробка додатків для мобільних пристроїв та освітні проекти в різних московських вузах. Через співтовариство навколо Empatika пройшли сотні студентів, які стали потім керівниками або власниками власного бізнесу. З досягнень компанії в області мобільної розробки можна назвати наступні: включення одного з додатків App in the Air у списку 100 найкращих додатків світу за версією Business Insider; позиціонування App in the Air як одного з кращих додатків для мобільних пристроїв Apple (Featured App); публікації про компанії на TechCrunch, Gizmodo, Mashable, iGeeksBlog, Android Central; стаття про психологічний додатку In Flow в газеті The Guardian. Компанія Empatika веде власну дослідницьку діяльність в області психології емоцій, розпізнавання емоційного стану по міміці, клінічної психології розладів емоцій і настрою. Результати одного з психологічних досліджень були оприлюднені на VI Європейської конференції з позитивної психології. Для Empatika важлива творча атмосфера, обмін знаннями і взаємодопомога всередині компанії. Це дозволяє різним людям працювати разом, обговорювати, критикувати і покращувати те, що вони роблять.

Анотація

Розвиток пам'яті за методиками спецслужб

Видеообзор

Рецензії

0

Всі характеристики

  • Автор
  • Категорія
  • Рік
    2017
  • Сторінок
    486
  • Формат
    170х240 мм
  • Обкладинка
    Тверда
  • Тип паперу
    Офсетний
  • Мова
    Російська

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари