Мене ніхто не розуміє! Чому люди сприймають нас не так, як нам хочеться, і що з цим робити 61607

Паперова книга
61607
Мене ніхто не розуміє! Чому люди сприймають нас не так, як нам хочеться, і що з цим робити - фото 1
480600 ₴
2 людини
Купити

Все про “Мене ніхто не розуміє! Чому люди сприймають нас не так, як нам хочеться, і що з цим робити”

Від видавця

Про книги

Сумна правда полягає в тому, що більшість з нас виглядає не так, як нам самим здається і хочеться. Оцінюючи себе та інших, ми не можемо бути по-справжньому об'єктивними. Нездатні на це і ті, хто нас оточує.

Людські істоти схильні спотворювати зворотний зв'язок від інших людей, щоб вона відповідала їх власним поглядам. Ми знаємо про це на інтелектуальному рівні і все ж рідко визнаємо, коли щось подібне відбувається в реальності.

Це часто викликає проблеми в особистому та професійному житті. Якщо вас недолюблюють, ігнорують або бояться, то, можливо, вся справа в помилках сприйняття.

Але є і хороші новини: соціальні психологи вже понад півстоліття вивчають, як ми дійсно бачимо один одного. Дослідження показують, що сприймають, без сумніву, схильні до помилок. Проте ці види помилок передбачувані: сприйняття регулюється правилами і схильностями, які ми можемо виявляти та передбачати.

Ця книга допоможе вам зрозуміти, як вас бачать інші люди і що ви можете змінити в своїх словах і діях, щоб посилати потрібні сигнали. Ви прочитаєте про поширені помилки, які робить кожна людина, і дізнаєтеся, як їх виправити.

Як вас сприймають колеги, начальник, клієнти та інші люди? Дізнавшись відповідь, ви зможете поліпшити кожен аспект свого життя.

Після того, як ви прочитаєте цю книгу, багато хто з ваших минулих непорозумінь проясняться. Ви почнете спілкуватися ефективніше і зміцните відносини з оточуючими.

Для кого ця книга

Для кожної людини, який хоче краще розуміти оточуючих і щоб вони краще розуміли його.

Про автора

Хайді Грант Хэлворсон — соціальний психолог, спеціаліст з мотивації, автор книг «Психологія досягнень» і Nine Things Successful People Do Differently.

Анотація

Мене ніхто не розуміє! Чому люди сприймають нас не так, як нам хочеться, і що з цим робити

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника