Основи медсестринства: підручник (ЗНЗ І—ІІІ н. а.) / Лісовий В. М., Ольховська Л. П., Капусняк Ст. А. — 2-ге вид., переробл. і допов.

Паперова книга
38946
Основи медсестринства: підручник (ЗНЗ І—ІІІ н. а.) / Лісовий В. М., Ольховська Л. П., Капусняк Ст. А. — 2-ге вид., переробл. і допов. - фото 1
480

Все про “Основи медсестринства: підручник (ЗНЗ І—ІІІ н. а.) / Лісовий В. М., Ольховська Л. П., Капусняк Ст. А. — 2-ге вид., переробл. і допов.”

Від видавця

Друге видання підручника "Основи медсестринства" за структурою відповідає освітньо-професійним програмам підготовки спеціалістів за спеціальностями "Сестринська справа", "Лікувальна справа", "Акушерська справа" Описано засоби, форми та методи роботи молодших медичних працівників відповідно до навчального плану 2011 р. та вимог типової програми з дисципліни "Основи медсестринства" 2011 р., навчальних програм з питань сестринської, лікувальної та акушерської справи.


У розділі “Основи практичної діяльності медичної сестри. Маніпуляцій на техніка" приділено увагу оволодінню не лише маніпуляційною технікою, а й майстерністю спілкування медичної сестри з пацієнтами та їхнім оточенням, навчанню пацієнта та (або) членів його сім'ї необхідним навичкам догляду в домашніх умовах. Детально викладено мету виконання кожної маніпуляції, показання, протипоказання, можливі ускладнення та послідовність проведення основних маніпуляцій. Наведено приклади планів догляду та навчання пацієнтів для розв'язків язання цих проблем.


Для студентів вищих медичних навчальних закладів І—ІІІ рівнів акредитації, а також для самопідготовки медичних сестер до атестації.

Анотація

Основи медсестринства: підручник (ЗНЗ І—ІІІ н. а.) / Лісовий В. М., Ольховська Л. П., Капусняк Ст. А. — 2-ге вид., переробл. і допов.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника