Ілюстрований атлас світу. Енциклопедія 49436

Паперова книга
49436
Ілюстрований атлас світу. Енциклопедія - фото 1
Ілюстрований атлас світу. Енциклопедія - фото 2
Ілюстрований атлас світу. Енциклопедія - фото 3
Ілюстрований атлас світу. Енциклопедія - фото 4
Ілюстрований атлас світу. Енциклопедія - фото 5
232290 ₴

Все про “Ілюстрований атлас світу. Енциклопедія”

Від видавця

Бажаєте, шановні читачі, відправиться в навколосвітню подорож по країнах і континентах? У справжнісіньку! Де треба буде перебороти розпечені піски Аравійської та Лівійської пустель, зійти на засніжені вершини Євереста і Макалу, досліджувати ендеміки Австралії та Соломонових островів?

Ілюстрований атлас світу» Видавничого дому «Пегас» з унікальними ілюстраціями і змістовними, захоплюючими текстами Елеонори Барзотті, перетворить цю мрію в реальність. І неважливо, що це буде поки-що тільки в уяві.

Адже з цього і починаються запаморочливі подорожі і великі відкриття - з заповітної мрії і з уяви.

До речі, друзі, вісь ми згадали ендеміки Зеленого континенту. А що означають ці слова - ендеміки флори і фауни? І що спільного, крім пісків, звичайно, у Лівійськоі і Аравійської пустель? А що ріднить між собою Єверест і Макалу? Або ту ж Австралію з Соломоновими островами?

Все це, і ще багато цікавих фактів з географії, зоології, ботаніки, історії та археології ви дізнаєтеся з нашого ілюстрованого атласу світу. Наприклад, хто такі інуїти, пігмеї, саамі, маорі, в якому морі немає водоростей і риб, або - як виглядає Танцюючий будинок?

Погодьтеся, це і дорослому буде цікаво. Причому, не тільки дізнатися про все це, але і побачити на власні очі, як це виглядає, і де знаходиться на нашій планеті.

Унікальність і відмінна рису атласу світу в інтернет-магазині Пегас від аналогічних видань на ринку в тому, що це не тільки докладний путівник по географії, природи, історії та культури країн світу. Кожна його сторінка - це ще й дуже серйозна, глибока енциклопедія по всіх цих розділах. У ньому дивним чином поєднується інформативність, ємність, простота викладу з науковою глибиною. Тому наш атлас - не тільки цікавий, пізнавальний посібник для допитливих чомучок, але і мудрий помічник для написання рефератів, домашніх завдань, статей і доповідей з географії і природознавчим дисциплінам шкільної програми.

Анотація

Ілюстрований атлас світу. Енциклопедія

Видеообзор

Рецензії

0

Всі характеристики

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари