Українська мова : підручник для 6 класу загальноосвітніх навчальних закладів з російською мовою навчання / Бикова К. І., Давидюк Ст. Л., Снітко Е. С., Рачко Е. Ф. 33203

Паперова книга
33203
Українська мова : підручник для 6 класу загальноосвітніх навчальних закладів з російською мовою навчання / Бикова К. І., Давидюк Ст. Л., Снітко Е. С., Рачко Е. Ф. - фото 1
347350 ₴

Все про “Українська мова : підручник для 6 класу загальноосвітніх навчальних закладів з російською мовою навчання / Бикова К. І., Давидюк Ст. Л., Снітко Е. С., Рачко Е. Ф.”

Від видавця

Підручник «Російська мова. 6 клас» призначений для учнів 6 класу, педагогів, батьків. Книга містить різноманітні вправи для вдосконалення знань про мову, комунікативних умінь, цікаві рубрики «Хочемо знати більше!» і «Граємо», рубрику «Узагальнюємо вивчене», додаток з прикладами морфологічного розбору частин мови.

 

Працюючи з підручником, шестикласники повторять й поглиблять відомості про словосполученні і реченні.

Вивчаючи розділ «Лексикологія», учні поглиблять знання про групи слів за вживанням і походженням, працюючи з розділом «Морфологія» — розширять знання про самостійних частинах мови.

Виконуючи завдання в розділі «Мова», шестикласники розширять знання про текст і його ознаки, про стилі мовлення, продовжать удосконалювати комунікативні навички.

Зміст

 

Анотація

Українська мова : підручник для 6 класу загальноосвітніх навчальних закладів з російською мовою навчання / Бикова К. І., Давидюк Ст. Л., Снітко Е. С., Рачко Е. Ф.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Тетрадь для контрольных работ по русскому языку. 6 класс
53268
Людмила ДавидюкЕлена Фидкевич
32 ₴40 ₴