Українська мова, 6 кл. Зошит для контролных робіт (2-й рік навчання) для ЗНЗ з навчанням українською мовою. Самонова О. І. 33712

Паперова книга
33712
Українська мова, 6 кл. Зошит для контролных робіт (2-й рік навчання) для ЗНЗ з навчанням українською мовою. Самонова О. І. - фото 1
35

Все про “Українська мова, 6 кл. Зошит для контролных робіт (2-й рік навчання) для ЗНЗ з навчанням українською мовою. Самонова О. І.”

Від видавця

Даний навчальний посібник поряд з підручником «Російська мова» для 6-го класу загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням українською мовою (авт. Т. М. Полякова, Е. І. Самонова, А. Н. Приймак) та методичним посібником «Російська мова. 6 клас. Книга для вчителя» (авт. Т. М. Полякова, Е. І. Самонова, Н.Л. Павленко, Ж. Ф. Шатковська) є складовою частиною навчально-методичного комплекту з російської мови для 6-го класу загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням українською мовою (2-й рік навчання).

 

Зошит призначена для здійснення контрольних перевірок з російської мови, передбачені Програмою з російської мови для шкіл з українською мовою навчання (початок навчання з 5-го класу), і Критеріїв оцінювання навчальних досягнень учнів з мов національних меншин (5-9 класи).

Зміст

 

Анотація

Українська мова, 6 кл. Зошит для контролных робіт (2-й рік навчання) для ЗНЗ з навчанням українською мовою. Самонова О. І.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника