Російська мова. Підручник для 5 класу загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням українською мовою. А. Н. Рудяков, Т. Я. Фролова, М. Р. Маркіна-Гурджи. 15625

Паперова книга
15625
Російська мова. Підручник для 5 класу загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням українською мовою. А. Н. Рудяков, Т. Я. Фролова, М. Р. Маркіна-Гурджи. - фото 1
70
1 людина

Все про “Російська мова. Підручник для 5 класу загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням українською мовою. А. Н. Рудяков, Т. Я. Фролова, М. Р. Маркіна-Гурджи.”

Від видавця

Навчальний матеріал відповідає вимогам Державного стандарту середньої освіти і програми з російської мови для 5 класу загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням українською мовою. Кожен розділ передують таблиці та схеми, що знайомлять з основними поняттями розділу. Текст вправ орієнтований на вікові особливості п'ятикласників, що сприяє всебічному розвитку учнів, формуванню всіх видів мовленнєвої діяльності. Передбачено поетапне повторення та узагальнення вивченого матеріалу.

 

Зміст

 

Анотація

Російська мова. Підручник для 5 класу загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням українською мовою. А. Н. Рудяков, Т. Я. Фролова, М. Р. Маркіна-Гурджи.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Підручник. Російська мова 5 клас (1-й рік навчання) для ЗНЗ з навчанням українською мовою. Т. М. Полякова., Е. В. Самонова.
15627
Татьяна Полякова, Елена Самонова
168 ₴170 ₴