Російська мова. Зошит для контролю навчальних досягнень. 4 класі : для общеобразовательньїх навчальних закладів з російською мовою навчання / Л. В. Тимченко. 33530

Паперова книга
33530
Російська мова. Зошит для контролю навчальних досягнень. 4 класі : для общеобразовательньїх навчальних закладів з російською мовою навчання / Л. В. Тимченко. - фото 1
18

Все про “Російська мова. Зошит для контролю навчальних досягнень. 4 класі : для общеобразовательньїх навчальних закладів з російською мовою навчання / Л. В. Тимченко.”

Від видавця

Російську мову. Зошит для контролю навчальних досягнень. 4 класі : для загальноосвітніх учебньїх закладів з російською мовою навчання / Л. В. Тимченко. — Харків : Вид-во «Ранок», 2015. — 48 с.

ISBN 978-617-09-2146-8

 

Зошит містить завдання всіх видів для перевірки й оцінювання язьїковьіх умінь і ре-чевьіх навьїков четвертокласників. Зміст посібника відповідає чинним орі-ентировочньїм вимог до оцінювання учебньїх досягнень учнів (2013).

 

У зошиті наведені завдання для перевірки аудиативных умінь учнів, навьїков монологічною і діалогічної промови, тематичні контрольньїе работьі, текстьі для контрольного списьівания і контрольньїх диктантів, а також итоговьіе контрольньїе работьі за первьій і другий семестрьі.

Видання доповнено злектронньїм додатком, в яке увійшли рекомєндации для вчителя і учня, текстьі для аудирчвания і контрольньїх диктантів.

Зміст

 

Анотація

Російська мова. Зошит для контролю навчальних досягнень. 4 класі : для общеобразовательньїх навчальних закладів з російською мовою навчання / Л. В. Тимченко.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Русский язык для общеобразоват. учеб. заведений с обучением на украинском языке 4 класс Лапшина И. Освіта 2016
37417
Лапшина И.Н. Зорька Н.Н.
149 ₴150 ₴
Російська мова Підручник  4 кл. Самонова О. І.
36964
Самонова Е.И. Стативка В.И. Полякова Т.М.
198 ₴200 ₴