Картки з російської мови: експрес-контроль, 1 кл. Ч. 1. Камишанська О. Ю. 33688

Паперова книга
33688
Картки з російської мови: експрес-контроль, 1 кл. Ч. 1. Камишанська О. Ю. - фото 1
10

Все про “Картки з російської мови: експрес-контроль, 1 кл. Ч. 1. Камишанська О. Ю.”

Від видавця

Картки з російської мови призначені для першокласників і представляють собою частина навчально-методичного комплекту до букваря. Різні завдання допоможуть учням краще засвоювати навчальний матеріал з російської мови, розвивати логічне мислення, мовлення, удосконалювати навички читання та письма.

 

 Контроль знань в першому класі вимагає особливих форм роботи, оскільки учні ще тільки освоюють ази української мови, урок триває 35 хвилин, а завдання додому не даються. Активно застосовувати картки на уроці можна після вивчення букварной частини. Якщо в класі є учні, які вже вміють читати, картки можна використовувати по мірі засвоєння матеріалу букварной частини (складання фонетичних схем, пропозицій за даними схемами, підбір з питань слів, що належать до різних частин мови, і складання з ними словосполучень і речень - без вживання термінів тощо). В останньому випадку пропонувати картки для роботи слід найбільш підготовленим учням. На одній стороні картки сформульовано завдання (воно виконується в зошиті або безпосередньо на картці), на звороті дається підказка або зразок виконання.

 

 Якщо дитині важко виконати завдання без сторонньої допомоги, він може скористатися даними, наведеними на звороті картки. Таке звернення вітається - у першокласника формується вміння користуватися довідковими матеріалами, яке, безсумнівно, стане в нагоді йому в подальшому. Ми пропонуємо за дев'ять варіантів одного завдання, що допоможе вчителю організувати не тільки індивідуальний контроль засвоєння навчального матеріалу, але і фронтальну перевірку, при якій всім учням можна запропонувати як однотипні завдання, так і завдання різних типів, здійснюючи таким чином диференційований підхід до навчання.

 

Для зручності користування картки пронумеровані: перша цифра - номер картки, друга - номер варіанта. Наприклад, картка № 4-7 означає, що на ній запропоновано завдання 4 варіант 7. Застосовувати справжні картки можна не тільки на уроках читання й письма, але й на заняттях групи продовженого дня. У першій частині запропоновано завдання для контролю знань і умінь визначати кількість складів у слові, кількість букв і звуків, вміння складати звукові схеми, позначати наголос, складати схеми речень.

Зміст

 

Анотація

Картки з російської мови: експрес-контроль, 1 кл. Ч. 1. Камишанська О. Ю.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Тетрадь для списывания 1 кл. с калькой (РУС)
85147
Назаренко А.А., Диптан Н.В.
38 ₴45 ₴