Російська мова.Підручник для іноземних студентів підготовчих факультетів.

Паперова книга
25263
Російська мова.Підручник для іноземних студентів підготовчих факультетів. - фото 1
51
320400 ₴
1 людина

Все про “Російська мова.Підручник для іноземних студентів підготовчих факультетів.”

Від видавця

Підручник складається з Ввідно-фонетичного курсу, Основного курсу і російсько - англо-французько-китайського Словника. У Ввідно-фонетичному курсі робота проводиться на рівні літер, складів, слів, пропозицій, микротекстов.

Перша частина Основного курсу містить граматичний матеріал, доповнений текстами і вправами.

 Друга частина Основного курсу тематично повторює 18 уроків першої частини, розширюючи і доповнюючи її вправами для самостійних робіт та індивідуальних занять. Підручник розрахований на 10 місяців занять. При більш короткому курсі навчання можна обмежитися вивченням Ввідно-фонетичного курсу і першої частини Основного курсу.

Підручник призначений для іноземних студентів, які вивчають російську мову на підготовчих факультетах внз, і орієнтований на носіїв будь-якої мови.

Російська мова для іноземців. Вступний курс. Основний курс (у 2-х частинах). Російсько-англо-французький словник. Робочий зошит Автори: Е. В. Вітковська, Р. Д. Писарєва, Р. Н. Середа. Мова: російська. Формат: 205*290 мм Кількість сторінок: 320 стор.

Рекомендовано Міністерством освіти і науки України як підручник для іноземних студентів підготовчих факультетів (лист № 1/11-195)

Анотація

Російська мова.Підручник для іноземних студентів підготовчих факультетів.

Рецензії

1
Егамов машарип

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника