Російська мова для економістів. Навчальний посібник для практичних занять та самостійної роботи з дисципліни "Іноземна мова" (російська). Для студентів 1 курсу. 42952

Паперова книга
42952
Російська мова для економістів. Навчальний посібник для практичних занять та самостійної роботи з дисципліни
650

Все про “Російська мова для економістів. Навчальний посібник для практичних занять та самостійної роботи з дисципліни "Іноземна мова" (російська). Для студентів 1 курсу.”

Від видавця

Навчальний посібник «Українська мова для економістів» адресований іноземним студентам економічних спеціальностей, які володіють російською мовою на базовому рівні.

Мета посібника удосконалювати вміння студентів у читанні та розумінні літератури за фахом, в слуханні і записи лекцій, підготувати до участі в семінарських заняттях, а також розширити знання студентів про культуру країни навчання.

Граматичний матеріал посібника і тексти для аудіювання відповідають Програмі з російської мови для студентів-іноземців основних факультетів вищих навчальних закладів України III—IV рівнів акредитації», затвердженої МОН України у 2004 році; тексти для читання — економічної спеціальності студентів.

Композиційно посібник складається з 15 занять. Кожне заняття містить 4 параграфа: §1 — аудіювання (текстовий матеріал співвіднесений з темами «Програми» соціокультурна та суспільно-політична сфери), в §2 представляються теми з морфології і словотвору, §3 присвячений синтаксичному аспекту мови (структура словосполучень і речень), §4 містить текстовий матеріал для вивчає читання (інформація з теорії економіки).

Заняття з аудіювання починаються вивченням лексики, необхідної для розуміння текстів (семантизация забезпечується способом тлумачення слів), а закінчуються діалогом-расспросом. Заняття з читання починаються вивченням спеціальної лексики (словник складений за алфавітним принципом), а закінчуються скороченням тексту і переказом. Семантизация спеціальної лексики забезпечується різними способами: тлумачення слів, переклад, контекст. У кожному занятті §2 та §3 містяться вправи граматичного характеру, призначені для роботи в аудиторії та самостійної роботи студентів. Завершується кожне заняття домашніми завданнями. Крім того у посібник включено граматичні таблиці (після уроку №3 і №15). Матеріал, викладений у посібнику, дає можливість сформувати досить повне уявлення про граматичну систему російської мови. Для студентів, які успішно засвоюють навчальний матеріал, в кінці посібника вміщено тексти різної тематики для самостійного читання.

Система вправ спрямована на формування у студентів лінгвістичної та комунікативної компетенцій:

оволодіння мінімумом спеціальної лексики, характерної для наукового та публіцистичного стилів;

вміння виділити в навчальному тексті основну інформацію, здійснювати згортання і розгортання текстів;

вміння будувати діалогічне та монологічні висловлювання.

В посібнику здійснюється комплексний розвиток мовленнєвих умінь, необхідних у процесі навчання.

Анотація

Російська мова для економістів. Навчальний посібник для практичних занять та самостійної роботи з дисципліни "Іноземна мова" (російська). Для студентів 1 курсу.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Політехнічний російська
35111
Миллер Л. В., Политова Л. В.
123 ₴