Мій конспект. Українська мова та читання. 2 клас. Частина 1. За підручником О. Большакової, М. Пристінської

Паперова книга
128151
Мій конспект. Українська мова та читання. 2 клас. Частина 1. За підручником О. Большакової, М. Пристінської - фото 1
Мій конспект. Українська мова та читання. 2 клас. Частина 1. За підручником О. Большакової, М. Пристінської - фото 2
Мій конспект. Українська мова та читання. 2 клас. Частина 1. За підручником О. Большакової, М. Пристінської - фото 3
119140 ₴

Все про “Мій конспект. Українська мова та читання. 2 клас. Частина 1. За підручником О. Большакової, М. Пристінської”

Від видавця

Посібник містить орієнтовне календарно-тематичне планування і розробки уроків української мови та читання у 2-му класі Нової української школи, складені відповідно до вимог нового Державного стандарту початкової освіти (2018) за Типовою освітньою програмою авторського колективу під керівництвом Р. Б. Шияна.
Розподіл годин і тематика уроків відповідають змісту підручника О. І. Большакової, М. С. Пристінської (Українська мова та читання : підруч. для 2 кл. закл. загал. серед. освіти (у 2-х ч.) : Ч. 1.— Х. : Вид-во «Ранок», 2019). Конспекти уроків, різноманітних за формою проведення, побудовано з урахуванням основних положень Концепції «Нова українська школа», на засадах компетентнісного, діяльнісного підходів, з використанням елементів інтеграції, інноваційних та здоров’язбережувальних технологій, інтерактивних методів та прийомів навчання, сучасного обладнання як складової нового освітнього середовища.

Посібник містить: Розробки уроків курсу «Українська мова та читання» у 2-му класі Нової української школи; Творчі завдання для роботи у парах і групах; Інноваційні технології (розвитку критичного мислення, здоров’язбережувальні та ін.); Ігрові методики і прийоми; Орієнтовне календарно-тематичне планування; Зразки дидактичного наочного матеріалу

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника