Комп'ютерні інформаційні технології в бортовій РЛС 39168

Паперова книга
39168
Компютерні інформаційні технології в бортовій РЛС - фото 1
241

Все про “Комп'ютерні інформаційні технології в бортовій РЛС”

Від видавця

У книзі розглядаються загальні принципи формування і функціонування інформаційних потоків у сучасних радіолокаційних системах, які мають у своєму складі активну фазированную антенну решітку і встановлюються на борту перспективних винищувачів. Дається уявлення про CALS-технології, що здійснює комп'ютерну підтримку пристроїв авіоніки і COTS-технологни, що є в даний час базовим методом побудови бортової обчислювальної системи.


Матеріал книги базується на лекційних таких дисциплінах, як "Інформаційні технології", "Теоретичні основи радіолокації і радіонавігації", "Системи приладового обладнання", "Радіоелектронне пілотажно-навігаційне обладнання" та ін., протягом багатьох років читаються автором на факультетах "Авіаційна техніка" і "Радіоелектроніка літальних апаратів" Московського авіаційного інституту (Державного технічного університету).


В основу викладу покладено відомий педагогічний принцип "Складне намагатися зробити зрозумілим". Однак читання книги передбачає попереднє знайомство з такими освітніми напрямами як радіоелектроніка, обчислювальна техніка та інформатика.

 

Робота призначена широкому колу читачів - учням і студентам технічних освітніх закладів, які навчаються за спеціальностями радіотехнічного, інформаційного та обчислювального профілів, а також всім бажаючим ознайомитися з принципами і загальними методами функціонування авіаційних бортових комп'ютеризованих комплексів.

Анотація

Комп'ютерні інформаційні технології в бортовій РЛС

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника