Тиша. Спокій у світі, повному шуму 39350

Паперова книга
39350
Тиша. Спокій у світі, повному шуму - фото 1
360
5 людей
Купити

Все про “Тиша. Спокій у світі, повному шуму”

Від видавця

Про книги


Книга одного з найбільших духовних лідерів сучасності, яка допоможе вам використовувати свій найпотужніший внутрішній ресурс — тишу, щоб жити усвідомлено і щасливо.

 

Як багато часу ми витрачаємо на гонитву за щастям, не помічаючи, що навколишній нас світ повний чудес. Жити і ходити по землі вже саме по собі диво. І все ж більшість з нас поспішають у своїх пошуках, як ніби може бути місце прекрасніше. Щодня до нас звертається краса, але чуємо ми її дуже рідко.

Щоб ми змогли почути красу і відповісти на її заклик, необхідна тиша. Якщо ми не відчуваємо тишу всередині себе, а наш розум і тіло повні шуму, то ми не здатні почути голос краси.

 

В нашій голові весь час звучить одна і та ж радіостанція під назвою «Нескінченні роздуми». Наш розум переповнений шумом, тому ми не чуємо поклику життя, поклику любові. Наше серце волає до нас, але ми не чуємо його. На це у нас немає часу.

 

Практика усвідомленості заспокоює панує навколо нас шум. Без усвідомленості нас відволікають різні речі. Іноді жаль і страждання за минулим. Ми відновлюємо в пам'яті події і відчуття тільки для того, щоб знову і знову пережити вже колись випробувану біль. Ми так легко потрапляємо в полон до нашого минулого.

 

У своїй новій книзі Тит Нат Хан показує, як зберігати незворушність, незважаючи на постійний шум навколо. Як бути спокійним навіть в найбільш неспокійних місцях. Завдяки дихальним вправам і технікам усвідомленості ви зможете жити в сьогоденні, насолоджуватися красою і гармонією навколишнього світу, зможете краще пізнати самого себе і зрозуміти, чого ви насправді хочете в житті.

 

Для кого ця книга

 

Для всіх, хто хоче стати усвідомленішим, щасливіше і спокійніше.

Для шанувальників Тит Нат Хана і всіх, хто цікавиться усвідомленістю.

Анотація

Тиша. Спокій у світі, повному шуму

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника