KUMON. Вчимося розфарбовувати. У зоопарку 36352

Паперова книга
36352
KUMON. Вчимося розфарбовувати. У зоопарку - фото 1
KUMON. Вчимося розфарбовувати. У зоопарку - фото 2
KUMON. Вчимося розфарбовувати. У зоопарку - фото 3
280

Все про “KUMON. Вчимося розфарбовувати. У зоопарку”

Від видавця

Про книги

«Вчимося розфарбовувати. У зоопарку» — продовження робочої зошити «Вчимося розфарбовувати». З нею ваша дитина вивчить кольори, навчиться правильно тримати в руці олівець, а також згадає назви вже відомих йому тварин і познайомитись з новими. Завдання зошита спрямовані на розвиток дрібної моторики та допоможуть підготувати дитину до навчання письма.

 Підбираючи для кожного завдання різні кольори олівців, ваша дитина познайомиться з їх назвами. Ми спеціально розмістили в зошиті зображення тварин, які асоціюються з певними квітами. Наприклад, зебри — білі і чорні, жаби — зелені, олені — коричневі. У зошиті є і інші тварини, знайомі дітям, тому дитина з задоволенням вивчить назви квітів.

 Що потрібно робити дорослому?

Хваліть дитину після виконання кожного завдання. В якості особливої нагороди напишіть на аркуші слова «молодець», «відмінно» або приклейте наліпку. Не пропускайте розділи «Батькам»: в них ми даємо поради, які допоможуть дитині успішно впоратися із завданнями.

 Заздалегідь визначте, скільки завдань в день буде виконувати дитина: наприклад, один лист (дві сторінки) або два листа (чотири сторінки). Для кращого засвоєння матеріалу рекомендуємо закінчувати заняття тоді, коли дитина хоче ще трохи позайматися.

 Книга надрукована на спеціальному щільному папері, призначеної для дітей, які тільки вчаться писати. Така папір не порветься, навіть якщо дитина буде тиснути на олівець щосили. До того ж з неї легко прати намальовані лінії, тому дитина може малювати на одних і тих же сторінках по кілька разів.

 Що таке KUMON?

 KUMON — це найбільший міжнародний центр додаткової освіти. Сьогодні за програмами KUMON навчаються в 48 країнах понад 4 млн дітей і підлітків у віці від 2 до 17 років.

Робочі зошити KUMON для дошкільнят допоможуть вашій дитині придбати навички письма, рахунку, а також навчать його працювати з ножицями і клеєм.

  •  Завдання, розроблені за методикою KUMON:
  • Тренують увагу і посидючість.
  • Виховують самодисципліну і звичку до самостійних занять.
  • Допомагають дитині відчути впевненість у своїх силах.

 Метод KUMON заснований на багаторазовому виконанні однотипних завдань, які, поступово ускладнюючись, дозволяють дитині без праці освоїти і закріпити набуті навички. Рухаючись вперед невеликими кроками, ваша дитина, безсумнівно, досягне успіху в освоєнні пропонованого навчального матеріалу.

 Для кого ця книга

 Зошит призначена для занять з дітьми 3-5 років.

Анотація

KUMON. Вчимося розфарбовувати. У зоопарку

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Балакуча книжка-планшет. Весела Лічба
241309
Ольга Братчук
784 ₴980 ₴
Балакуча книжка-планшет. Веселі машинки
241310
Любов Яковенко
784 ₴980 ₴
Балакуча книжка-планшет. Кумедні тварини
241311
Любов Яковенко
784 ₴980 ₴
Большая книга умных игр. Развиваем логику, эрудицию и устный счёт
190531
Беатриче Тинарелли
920 ₴1'150 ₴
Как устроен музей
179938
Ондржей ХробакРостислав КорычанекМартин Ванек
1'170 ₴