KUMON. Лабіринти. Транспорт 36345

Паперова книга
36345
KUMON. Лабіринти. Транспорт - фото 1
KUMON. Лабіринти. Транспорт - фото 2
KUMON. Лабіринти. Транспорт - фото 3
190
Купити

Все про “KUMON. Лабіринти. Транспорт”

Від видавця

Про книги

На сторінках цієї робочому зошиті представлено безліч різних лабіринтів усередині суден, машин, мотоциклів та іншого транспорту. Дітям подобається транспорт, і вони з задоволенням будуть проходити лабіринти всередині кораблів, автомобілів і літаків. Проводячи лінії, ваша дитина буде відпрацьовувати навички, які в подальшому дозволять йому акуратно писати. Крім того, він навчиться концентруватися, а це дуже корисно для подальшого навчання. У нього розвинеться просторове мислення і дрібна моторика.

 Для того щоб знайти вихід з лабіринту, дитині доведеться випробувати різні шляхи. В результаті він навчиться міркувати, аналізувати і творчо мислити.

 Що потрібно робити дорослому?

  • Хваліть дитину після виконання кожного завдання. В якості особливої нагороди напишіть на аркуші слова «молодець», «відмінно» або приклейте наліпку. Не пропускайте розділи «Батькам»: в них ми даємо поради, які допоможуть дитині успішно впоратися із завданнями.
  • Заздалегідь визначте, скільки завдань в день буде виконувати дитина: наприклад, один лист (дві сторінки) або два листа (чотири сторінки). Для кращого засвоєння матеріалу рекомендуємо закінчувати заняття тоді, коли дитина хоче ще трохи позайматися.
  • Книга надрукована на спеціальному щільному папері, призначеної для дітей, які тільки вчаться писати. Така папір не порветься, навіть якщо дитина буде тиснути на олівець щосили. До того ж з неї легко прати намальовані лінії, тому дитина може малювати на одних і тих же сторінках по кілька разів.

 Що таке KUMON?

KUMON — це найбільший міжнародний центр додаткової освіти. Сьогодні за програмами KUMON навчаються в 48 країнах понад 4 млн дітей і підлітків у віці від 2 до 17 років.

Робочі зошити KUMON для дошкільнят допоможуть вашій дитині придбати навички письма, рахунку, а також навчать його працювати з ножицями і клеєм.

 Завдання, розроблені за методикою KUMON:

  • Тренують увагу і посидючість.
  • Виховують самодисципліну і звичку до самостійних занять.
  • Допомагають дитині відчути впевненість у своїх силах.

Метод KUMON заснований на багаторазовому виконанні однотипних завдань, які, поступово ускладнюючись, дозволяють дитині без праці освоїти і закріпити набуті навички. Рухаючись вперед невеликими кроками, ваша дитина, безсумнівно, досягне успіху в освоєнні пропонованого навчального матеріалу.

 Для кого ця книга

Зошит призначена для занять з дітьми 5-7 років.

Анотація

KUMON. Лабіринти. Транспорт

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника